Lauku avīze AS, Ogres birojs

Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5435
Parodytas paieškos rezultatuose : 20338
Žiūrėti kataloge : Spaudos leidimai

Zanzibāra, kempingai
Zanzibāra, kempingaiKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Baltic Media, vertimų biuras
Baltic Media, vertimų biurasVertimų biuras Baltic Media Ltd. yra pirmaujanti kalbų paslaugų įmonė Šiaurės Europoje. Ji teikia vertimo ir lokalizavimo bei kalbų mokymo paslaugas. Vertimai iš ir į švedų, suomių, danų, islandų, norvegų, farerų, vokiečių, anglų, lenkų, rusų, latvių, lietuvių ir estų kalbas.
Silta-maja.lv
Silta-maja.lvSilta-Māja.lv – didelę patirtį šilumos siurblių rinkoje turinti šildymo sistemų surinkimo įmonė, savo klientams teikianti aukštos kokybės surinkimą ir aptarnavimą už prieinamą kainą.
Jaunogres nams, laisvalaikio namai
Jaunogres nams, laisvalaikio namaiPatalpos renginiams, poilsiui, seminarams - salė su židiniu 36 asmenims. Pirtis, šiltas baseinas su tėkme ir filtruotas vanduo. Teniso kortai. Specialus pasiūlymas dviems - 30 Ls (darbo dienomis). 35 km nuo Rygos.
Pīlādži, medelynas
Pīlādži, medelynasSodininkystė. Tikslas - aprūpinti kokybiškais, patikrintais Vidzemes sąlygose, naminiais vaisinių medžių ir uogų krūmų sodinukais.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Sonāte, svečių namai
Sonāte, svečių namaiSvečių Namai Sonate yra įsikūrę vaizdingoje vietoje, šalia pilies Stamerienas. Nakvynė, SPA, baseinas, patalpos banketams ir konferencijoms.
Sējas novada Sporta centrs, viešbutis - poilsio kompleksas
 Sējas novada Sporta centrs, viešbutis - poilsio kompleksasSporto centras Sejas valsčiuje. Rankinio, mini futbolo, krepšinio ir tinklinio standartinio dydžio sporto aikštelių salė.
Skrivanek Baltic, SIA, Kalbų mokykla, vertimų biuras
Skrivanek Baltic, SIA, Kalbų mokykla, vertimų biurasSkrivanek Įmonė įkurta 1994 metais Prahoje, Čekijos Respublikoje, ir nuo tada ji išaugo ir tapo viena iš didžiausių pasaulyje.
Visi banneri
laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma