Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Baltic Media, vertimų biuras

Baltic Media, vertimų biuras

Elizabetes iela 11 - 1, 1. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 67224327
(+371) 67224328
(+371) 26404054
balticmedia.com - Tulkojumi
valodukursi.lv - Valodu kursi
Juridinis pavadinimas : BALTIC MEDIA LTD, SIA
Registracijos numeris : 40003172317
Juridinis adresas : Elizabetes iela 11 - 1, Rīga, LV-1010
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai

Jūsų partneris dirbant su Skandinavijos, Baltijos regiono ir Rytų Europos kalbomis. Vertimų ir kalbų mokymo įmonė „Baltic Media Ltd“ dirba jau nuo 1994-ųjų ir specializuojasi Skandinavijos, Baltijos regiono ir Rytų Europos kalbose.

„Baltic Media Ltd“ siūlo kalbinio bendravimo paslaugas, tokias kaip vertimai raštu ir žodžiu, kalbų ir bendravimo kursai, taip padėdama savo klientams bendrauti pasaulio daugiakalbėje aplinkoje.

Strateginį „Baltic Media“ tikslą aiškiai išreiškia mūsų šūkis — „Tiksli mintis tinkama kalba“, o to siekiame teikdami aukštos kokybės vertimo raštu ir žodžiu, taip pat kitas paslaugas, susijusias su kalbiniu bendravimu įmonėms, viešosioms ir privačioms įstaigoms, bei siekdami tapti ištikimu šio rinkos sektoriaus paslaugų teikėju, kurį gerbia ir klientai, ir konkurentai, ir mums paslaugas teikiantys asmenys.

Norint šiais laikais sėkmingai konkuruoti vietos ir pasaulio rinkoje, būtini kalbos įgūdžiai ir bendravimo teorijos išmanymas bei patirtis. „Baltic Media“ siūlo visas šias paslaugas.

„Baltic Media“ parduoda protinio darbo produktus, sukurtus kvalifikuotų ir patyrusių specialistų, o taip pat į klientus orientuotas paslaugas.

Esminiai principai * Gerbti klientų interesus teikiant profesionalias, aukštos kokybės ir laiku atliekamas paslaugas. Prieinamumas klientams ir jų poreikių supratimas. Klientas turi jausti, kad gali pasitikėti „Baltic Media“.

* Užmegzti ilgalaikį bendradarbiavimą su savo klientais; „mokyti“ klientus išaiškinant jiems specifinius jų perkamų paslaugų aspektus, garantuoti kokybę ir kt.

* Skatinti besivystančią, demokratišką ir į rinką orientuotą darbo aplinką bei darbo kultūrą pačioje įmonėje.

* Gerbti darbuotojų ir įmonei paslaugas teikiančių asmenų interesus elgiantis su jais oriai, užtikrinant jiems galimybes gilinti savo profesinius įgūdžius ir kelti kvalifikaciją, sudarant palankią socialinę aplinką ir gerbiant kiekvieno darbuotojo bei įmonei paslaugas teikiančio asmens individualumą.

„Baltic Media“ siekia užtikrinti, kad ne tik mūsų klientams, bet ir darbuotojams bei įmonei paslaugas teikiantiems asmenims patiktų dirbti ir bendradarbiauti su mūsų įmone.

Įmonė buvo įkurta 1991 metais Švedijoje, o 1994-aisiais buvo įsteigta antrinė įmonė Latvijoje.

Pagrindinės paslaugos: * Vertimai, lokalizavimas * Korektūra * Reklaminių tekstų kūrimas * Kalbinės konsultacijos * Teksto failų formatavimas, konversija ir maketavimas * Stalinės leidybos paslaugos * Vertimas žodžiu (sinchroninis ir nuoseklusis) * Kalbų kursai (mokymas grupėse ir individualiai) * Bendravimo ir viešųjų ryšių kursai

Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiVertimai, vertimo paslaugos    Tekstų vertimas    Dokumentų vertimai    Medicinos tekstų vertimai, vertimas    Skubūs pervedimai    Interneto puslapių vertimai    Vertimai su notaro patvirtinimu    Sertifikuoti vertėjai, vertimai    Filmų, vaizdo įrašų, subtitrų takelių vertimas    Garso įrašymas vaizdo įrašui Kalbų kursai, mokymai    Anglų kalbos kursai, mokymai    Latvių kalbos kursai, mokymai    Švedų kalbos kursai, mokymai    Tulkojumi no/uz angļu valodu    Tulkojumi no/uz krievu valodu    Tulkojumi no/uz zviedru valodu    Privačios kalbos pamokos
Žemėlapis, Susijusios įmonės

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 22212
Parodytas paieškos rezultatuose : 423023


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsObjektas turistams - vieninteliai požeminiai ežerai Latvijoje.
FINLAT
FINLATVartojimo paskola, Paskolų refinansavimas, Refinansavimas, Paskola įkeičiant nekilnojamąjį turtą, Paskola už automobilio įkeitimą, Paskola automobiliui įsigyti, Automobilių lizingas, Paskola įmonėms, Paskola verslo pradžiai, Paskola skolai grąžinti, Paskola ūkininkui, Faktoringas/sąskaitų faktūrų išrašymas, Finansavimas plėtros projektų, Įdomių IT finansavimas startuolių, Paskola prieš nekilnojamojo turto įkeitimą.
Izbushka, viesu nams, pirtis
Izbushka, viesu nams, pirtisPuiki pirtis, mūsų svečiai gali gerai pasikaitinti, iš širdies pasiperti. Po pirties galima paplaukioti baseine. Salė su židiniu.
KraBS, metalo apdirbimas
KraBS, metalo apdirbimasKraBS. Metalo gaminiai ir konstrukcijos, Žaliuzės ir automatinės sistemos, Saulės kolektorių sistemos ir komplektai, Darbo apsauga, apranga, įranga.
A-Puce, SIA, CWT oficialus atstovas Latvijoje
A-Puce, SIA, CWT oficialus atstovas LatvijojeŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
Silta-maja.lv
Silta-maja.lvSilta-Māja.lv – didelę patirtį šilumos siurblių rinkoje turinti šildymo sistemų surinkimo įmonė, savo klientams teikianti aukštos kokybės surinkimą ir aptarnavimą už prieinamą kainą.
Improvement, SIA
Improvement, SIAKraštovaizdžio sutvarkymas. Trinkelių klojimo ir klojimo paslaugos. Birių krovinių (žvyras, smėlis, dolomito skalda, juodžemis) pristatymas. Traktorių paslaugos. Žemės darbai Kelių tiesimas.
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Mucenieki, laisvalaikio namai
Mucenieki, laisvalaikio namaiPoilsio namai su pirtimi. 20 minučių kelio nuo Rygos. Poilsis prie Lielupės, valtys, žvejyba ...
Visi banneri