Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Big Ben, Nukainuota buitinė technika

Big Ben, Nukainuota buitinė technika

Krasta iela 11/13, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 26620222
(+371) 67381022
 
VisiPasiūlymaiGalerijaVideoŽemėlapis
Aprašymai
Lielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Lai izvairītos no starpgadījumiem, paskaidrojam – kas ir nocenota prece. Nocenota prece ir prece, kura: Prece bija bojāta transportējot (prece nopirkta, bet piegādājot bojāta, tādēļ atgriezta); Bijis un novērsts rūpniecisks defekts (prece ir jauna, bet ir bijusi bojāta kāda detaļa); Atgriezta garantijas laikā; Var būt bijusi iepriekš lietošanā. Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas (nav bijušas lietošanā), taču skaitās kā lietotas, jo kāds tās pirms tam ir iegādājies, taču pēc tam no pirkuma atteicies.
liebherrjohn_lewishotpointfagorecozonede_dietrich
Galerija
Video
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiBuitinė technika DetaliauSadzīves tehnikas remonts, rezerves daļas Elektros prekės Mazā sadzīves tehnika Buitinės technikos pardavimas Detaliau   Įmontuojama virtuvės technika    Indaplovės Detaliau   Nocenota sadzīves tehnika    Šaldytuvai    Elektriskās, gāzes virsmas Detaliau   Virtuvinės plytelės Detaliau   Kafijas automāti    Indukcijas virsmas    Vyno spintelės    Elektrinės plytelės    Šaldytuvai    Atvērtās cepeškrāsnis, grilli Detaliau   Mikroviļņu krāsnis Detaliau   Skalbimo mašinos Detaliau   Virtuves tvaika nosūcēji Detaliau   Veļas žāvētāji DetaliauAudio ir video technika    Televizoriai ir jų reikmenys    LCD TV Detaliau   DVD grotuvai DetaliauEkolietas Ecozone Detaliau   Ekobumbas    Eko traipu noņēmēji    Žāvētājbumbas
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 86935
Parodytas paieškos rezultatuose : 1040177


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuveMes siūlome: muilo mases, šampūno pagrindus, dušo želę ir plaukų balzamą, dažus, perlamutrą (žėrutį), blizgučius (blizgesį), maisto skonius, eterinius aliejus, kvapiąsias medžiagas, bazinius aliejus ir sviestus, muilo formas, muilo gamybos ir pakavimo įrankius.
Nordmen, parduotuvė
Nordmen, parduotuvėKlasikiniai, elagantiški verslo kostiumai - žmonėms,kurie nori jaustis patogiai. Vyras su kostiumu iš "Nordmen" jausis užtikrintai, o jo drabužis bus nepriekaištingas.
Liedags, svečių namai
Liedags, svečių namaiSvečių namai yra ant Liepoja-Ventspilis plento. Svečių namai Liedags siūlo 16 įrengtų kambarių, užkandinė baras, patalpos konferencijoms ir renginiams, pirtį su baseinu.
Mare, viešbutis
Mare, viešbutisSvečių namai Marė, 500 metrų nuo jūros, patalpos seminarams, konferencijoms, sauna, kambarys su židiniu, TV, internetas, pasiplaukiojimas valtimis, dažasvydis, lauko golfas, jodinėjimas, ekskursijos, gido paslaugos.
Pinumi, salonas - dirbtuvės
Pinumi, salonas - dirbtuvėsPintinės nupintos iš išaugintų medžagų Latvijoje. Pinant, man svarbi kokybė, kad dirbiniai tarnautų ilgus metus.
Raibie logi, viešbutis
Raibie logi, viešbutisViešbutis Raibie logi siūlo nakvynę dešimtyje puikiai įrengtų numerių, du iš jų yra pritaikyti poilsiui šeimoms su vaikais. Visuose
RIKON AC, Šilumos siurbliai ir oro kondicionieriai
RIKON AC, Šilumos siurbliai ir oro kondicionieriaiĮmonė RIKON. Panasonic. Šilto oro pūtėjų ir kondicionierių pristatymas, montavimas, garantijos ir aptarnavimas po garantijos pabaigos. Didmeninė prekyba.
INETA LESĪTE, stilistas
INETA LESĪTE, stilistasLAK visažisto amato meistras, stilistė Ineta Lesitė. Konsultacijos, drabužių ir aksesuarų parduotuvė, makiažas, mokymai.
Avotkalni, poilsiavietės
Avotkalni, poilsiavietėsVieta poilsiui Avotkalni siūlo puikų poilsį ant upės Salacas kranto - vietos piknikams ir palapinėms, sporto aikštelės, įvairus inventorius, vaikų žaidimų aikštelės, plaukiojimas valtimis ir važinėjimas dviračiais, žvejyba.
Visi banneri