Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

I.D. sabiedrība

Kalnciema iela 14, Rīga, Latvija, LV-1048
(+371) 67611998
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiStomatologija

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 22672
Parodytas paieškos rezultatuose : 37013
Žiūrėti kataloge : Stomatologija


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJau daugiau nei 10 metų savo klientams siūlome kokybišką, galingą, profesionalią malkų ruošimo, statybos ir apželdinimo darbų įrangą, pagamintą pagal Lumag GmbH kokybės standartus.
SPA Estonia, spa viešbutis
SPA Estonia, spa viešbutisSPA Estonia gydymo ir reabilitacijos centras. Šiuolaikinės galimybės atstatomajam gydymui, malonus aptarnavimas ir geros gyvenimo sąlygos puikiam poilsiui.
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklamos agentūra
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklamos agentūraLATSIGN. Reklama, skaitmeninė spauda, grafikos darbai, reklama žiniasklaidoje, šilkografija, mašinų dizainas.
Kandava, viešbutis
Kandava, viešbutisMaloniai prašome atvykti į naują kavinę Kandava, įsikūrusią Senamiestyje Kandava, į rafinuotą ir jaukią aplinką tuo pačiu metu. Siūlome 10 puikiai įrengtų kambarių, salę banketams ir konferencijoms, pirtį su sūkurine vonia.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Vecliepas, laisvalaikio namai
Vecliepas, laisvalaikio namaiVECLIEPAS, ant Ventos upės kranto. Galimybė žvejoti ir sportuoti. Patalpos šventėms. Namai su terasomis ir griliais.
Bekiški, svečių namai
Bekiški, svečių namaiMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Zemeņu krastiņi, kaimo namas
Zemeņu krastiņi, kaimo namasZemeņu Krastiņi. Sodyba ant Ilza-Geranimova ežero kranto. Nakvynė, pirtis, baseinas, žvejyba, inventoriaus nuoma.
Ēmužas, svečių namai
Ēmužas, svečių namaiLauku māja Ēmužas atrodas Vadzenes pagastā. Plašajās telpās iespējams sarīkot svinības līdz pat 250 cilvēkiem, bet ārpus telpām iespējams sarīkot pasākumu apmēram 500 cilvēkiem. Mājā ir iekārtotas 10 istabas, kurās var izgulēties līdz pat 60 cilvēkiem
Visi banneri