Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Skandināvs, Parduotuvė - sandėlis

Skandināvs, Parduotuvė - sandėlis

Kalmes, Talsciems, Ģibuļu pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3251
(+371) 22366986 - 2. stāvs
(+371) 29990456
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai

Pagal dydį antra pagal dydį SKANDINAVIJA parduotuvė (800m2). Parduotuvė dirba tik šiltuoju metų laiku nuo balandžio 15 iki spalio 15 d. (darbo laikotarpį nurodome kiekvienais metais, atsižvelgdami į oro sąlygas). Parduotuvė su itin plačiu prekių asortimentu: sporto inventorius, prekės vaikams, indai, drabužiai, avalynė, baldai, šviestuvai, paveikslai, elektros prekės, pagalbinės priemonės žmonėms su judėjimo negalia (tarp jų ir daugiafunkcinės lovos) ir daug, daug daugiau. Šioje parduotuvėje atskiras kampelis taip pat skirtas buities reikmenims, statybinėms medžiagoms, įvairioms atsarginėms dalims, skirtoms tiek automobiliams, tiek statyboms ir kt. Šį asortimentą mėgsta praktiški žmonės, ieškantys naudingų dalykų už prieinamą kainą. Daugelis atsarginių dalių šiandien nebegaminami, todėl tai yra brangenybių skrynia! Jei ieškote baldų, šioje parduotuvėje taip pat yra platus baldų asortimentas. Jei, kita vertus, ieškote naujos spintos, tuomet čia rasite vieną draugiškiausių kainų!

Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiDėvėti baldai
Žemėlapis, Susijusios įmonės

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 495
Parodytas paieškos rezultatuose : 1416


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Zariņi, svečių namai
Zariņi, svečių namaiSveiki atvykę į svečių namus "Zarini". Pirtis su baseinu, sauna, infraraudonųjų spindulių pirtis, nakvynė. Patalpos banketams ir iškilmėms.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētava130 rūšių formų ir spalvų spygliuočių augalai, 250 rūšių lapuočių krūmai ir medžiai, kurie skiriasi spalva.
Svētku mode, siuvimo salonas
Svētku mode, siuvimo salonasŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Sauna katram , parduotuvė
Sauna katram , parduotuvėIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
Dižāpas, kempingai
Dižāpas, kempingaiPoilsis prie ežero USMAS, penkiavietis namelis, čigoniška pirtis, vietos palapinėms, piknikams, valčių nuoma.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliĮmonė Cel. Progresyvinės statybinės konstrukcijos. Akytasis betonas YTONG, gipso plokštės FERMACELL, nuotekų biologinės valymo sistemos BICLAR.
Kandava, viešbutis
Kandava, viešbutisMaloniai prašome atvykti į naują kavinę Kandava, įsikūrusią Senamiestyje Kandava, į rafinuotą ir jaukią aplinką tuo pačiu metu. Siūlome 10 puikiai įrengtų kambarių, salę banketams ir konferencijoms, pirtį su sūkurine vonia.
Visi banneri