Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Skandināvs 3XL, parduotuvė

Skandināvs 3XL, parduotuvė

Rūpniecības iela 1a, Talsi, Talsu novads, Latvija, LV-3201
(+371) 27710848
Pirmadienis09:00 - 18:00
Antradienis09:00 - 18:00
Trečiadienis09:00 - 18:00
Ketvirtadienis09:00 - 18:00
Penktadienis09:00 - 18:00
Šeštadienis09:00 - 17:00
Sekmadienis -
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai

Šią parduotuvę mėgsta ne tik vietiniai talsiniečiai, bet dėl unikalaus prekių asortimento ji išpopuliarėjo ir kaip turistų lankoma vieta. Parduotuvėje vienoje vietoje rasite įvairius teminius skyrius: sieninių laikrodžių kolekciją, antikvarinių daiktų, krištolo gaminių, melchioro gaminių, žalvario gaminių, chemijos, avalynės, elektros prekių, drabužių skyrių, vaikiškų drabužių skyrių ir a. atskiras vaikų prekių ir daiktų skyrius, darbo drabužių, sporto inventoriaus, muzikos instrumentų ir garso įrašų skyrius, tekstilės gaminiai (užuolaidos, antklodės, patalynė...) bei platus audinių asortimentas, indų skyrius, prekės namams ir sodas, o baldai SCANDINAVS 3XL parduotuvėje yra visose trijose parduotuvės salėse. Sunku išvardinti visą parduotuvės asortimentą, nes ji išsidėsčiusi 1500 m2 plote. Būdami parduotuvėje aplankykite visas tris SCANDINAVS 3XL parduotuvės sales, nepamirškite užsukti į angaro priestatą, kuriame yra baldų, paveikslų kolekcijos ir kt. prekių ir antrasis parduotuvės aukštas, kuriame yra naujos kampinių sofų kolekcijos ir lovos.

Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiNaudotos prekės    Dėvėti baldai       Baldai       Krėslai       Stalai       Lovos       Sofos       Bufetai       Sekcijos       Spintos    Interjero elementai       Žvakidės       Liustros       Lempos       Paveikslai       Suvenyrai    Elektros prekės       Programinė įranga       Buitinė technika       Audio ir video technika       Šaldytuvai    Dėvėti drabužiai second hand       Drabužiai       Avalynė       Moteriški drabužiai       Sportinė apranga       Vaikų ir jaunimo drabužiai       Vyriški drabužiai    Naminiai tekstilės dirbiniai       Patalynės       Rankšluosčiai       Užuolaidos       Staltiesės       Antklodės    Namų ūkio prekės    Virtuvės indai, prekės       Metaliniai indai       Kapara trauki       Alpaka trauki       Misiņa trauki    Sporta preces    Slidės    Prekės vaikams    Vaikiškos lovytės    Žaislai    Antīki priekšmeti    Metalo dirbiniai    Rankdarbių gaminiai, amatai, šedevrai, gaminiai    Aprīkojums invalīdiem
Žemėlapis, Susijusios įmonės

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 29989
Parodytas paieškos rezultatuose : 1960878


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMiškas yra svarbi ekosistema, kurios negalima vertinti tik finansiškai. Tai atlieka tiek socialines, tiek nepakeičiamas ekologines funkcijas. Mes esame ekosistemos dalis, todėl matome pasaulį, kuriame kiekvienas savininkas valdo savo mišką pagal geriausius darnaus vystymosi kanonus - mūsų klimatui, aplinkai ir žmonėms. Būtent to mes stebime savo darbe - patys rodome pavyzdį ir šviesiame kitus, kaip geriau integruoti medžius į miesto aplinką.
Ungurmuiža, svečių namai
Ungurmuiža, svečių namaiUngurmuiža – tai darnus XVIII amžiaus medinių pastatų ansamblis, apsuptas milžiniškų ąžuolų, užimantis svarbią vietą tarp Latvijos kultūros paminklų paveldo. Jį 1732 m. pastatė baronas fon Kampenhauzenas kaip savo šeimos namus, o šiandien Latvijoje nėra išlikę panašių barokinių medinių pastatų, kurių interjerai taip gausiai dekoruoti freskomis. Tinka šiuolaikiniams patogumui, bus sukurta Jūsų laisvalaikiui, šventėms, seminarams. Pasimėgauti ypatinga dvaro atmosfera galėsite pasivaikščiodami po parką po milžiniškais ąžuolais ar gerdami arbatą nuostabiame arbatos paviljone.
PTC, SIA, įpakavimas
PTC, SIA, įpakavimasPTC SIA 5000 prekyba įvairių rūšių pakavimo medžiagomis, pagalbinėmis medžiagomis, įranga, galimybė gauti medžiagas bet kokiais kiekiais.
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseAktyvā atpūta, Slēpošana un snovbords Kalnu slēpošanas trases, Distanču slēpošana, Ziemas inventāra noma, Slēpošanas instruktori, Naktsmītnes
Terion, veterinarijos klinika
Terion, veterinarijos klinikaVeterinarinė terapija (kainos yra labai priimtinos), tyrimas, šuniukų skiepijimas, kompleksinis vakcinavimas šunims ir katėms.
Kalumi SIA, kalvystės dirbiniai
Kalumi SIA, kalvystės dirbiniaiKalvio paslaugos, grotelės ir įrankiai židiniui, geležies jungiamosios detalės, vyriai, durų rankenos, spynos, įrankiai medienai apdirbti, vartai, prancūziški balkonėliai ir daug daugiau.
Toss Boulinga Halle
Toss Boulinga HalleBoulingas, biliardas, restoranas ir baras. Čia jūs galite praleisti gerą savaitgalį. Puiki vieta sporto renginiams, banketams ir šventėms.
Purgaiļi, svečių namai
Purgaiļi, svečių namaiSvečių namai Purgaile. Miegamieji, maistas, pirtis, patalpos iškilmėms, konferencijoms ir seminarams, sporto aikštelė, galima maudytis, vietos piknikams ir palapinėms.
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Visi banneri