Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Lumag Machinery Baltic

Lumag Machinery Baltic

Meža ceļš 2, Raubēni, Cenu pagasts, Jelgavas novads, Latvija, LV-3043
(+371) 20019555
(+371) 22725866
Juridinis pavadinimas : TECHNIK SYSTEM, SIA
Registracijos numeris : 40203451683
Juridinis adresas : Meža ceļš 2, Raubēni, Cenu pagasts, Jelgavas novads, LV-3002
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai

Oficialūs LUMAG GmbH atstovai Baltijos šalyse

Jau daugiau nei 10 metų savo klientams siūlome kokybišką, galingą, profesionalią malkų ruošimo, statybos ir apželdinimo darbų įrangą, pagamintą pagal Lumag GmbH kokybės standartus.

Plačiame Lumag technikos ir įrangos asortimente rasite galingą ir kokybišką malkų ruošimo įrangą, malkų skaldykles, skirtas greitai ir kokybiškai paruošti didelius kuro kiekius, kurių našumas siekia iki 8 m³/val. tradicinės profesionalios hidraulinės medienos skaldymo mašinos su elektros varikliu, benzininiu varikliu arba traktoriaus GTV pavara.

Statybos pramonės profesionalai įvertins platų ir galingą Lumag tankintuvų asortimentą, siūlantį benzininių variklių ir akumuliatorių plaktuvus, kurių išcentrinė jėga siekia iki 16 kN, taip pat benzininius ir dyzelinius plaktuvus, kurių išcentrinė jėga siekia iki 38 kN.

Lumag sodo technikos asortimente rasite galingą šakų smulkinimo įrangą, profesionalius sniego valytuvus greitam didelio sniego kiekio valymui, taip pat motorinius karučius, arba „Mini savivarčius“ su vikšriniais vikšrais ir hidrauliniu krovinio išmetimu.

Galingoms mašinoms reikalingi galingi komponentai, todėl Lumag mašinos kuriamos ir gaminamos glaudžiai bendradarbiaujant su pirmaujančiais pramonės ekspertais, tokiais kaip Loncin Engines, Honda Engines, Parker Hydraulics US ir Hydro Gear.

Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiSodo technika ir reikmenys Detaliau   Medienos skaldytuvai Detaliau      Benzino medienos skaldytuvai       Elektriniai medienos skaldytuvai       Profesionalūs medienos skaldytojai       Traktoriaus varomi medienos smulkintuvai    Malkų pjūklai, skaldytuvai Detaliau   Malkų diskiniai pjūklai Detaliau   Šakų smulkintuvai Detaliau   Kelmapjovės (smulkintuvai) Detaliau   Tranšėjų frezos Detaliau   Motorizuoti karučiai, mini savivarčiai DetaliauKomunalinė technika Detaliau   Sniego valytuvai, frezos Detaliau   Mauriņa pļaujmašīnas (Benzininės žoliapjovės) DetaliauStatybinė technika ir įranga Detaliau   Vibroplytos Detaliau   Vibrovoltai Detaliau   Vibro koja Detaliau   Akmens pjūklai DetaliauBenzino srovės generatoriai DetaliauHorizontalūs rąstų juostiniai pjūklai, grioveliai DetaliauBe alyvos kompresoriai Detaliau
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 4892
Parodytas paieškos rezultatuose : 28913


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Sonāte, svečių namai
Sonāte, svečių namaiSvečių Namai Sonate yra įsikūrę vaizdingoje vietoje, šalia pilies Stamerienas. Nakvynė, SPA, baseinas, patalpos banketams ir konferencijoms.
Sējas novada Sporta centrs, viešbutis - poilsio kompleksas
 Sējas novada Sporta centrs, viešbutis - poilsio kompleksasSporto centras Sejas valsčiuje. Rankinio, mini futbolo, krepšinio ir tinklinio standartinio dydžio sporto aikštelių salė.
Albatross SPA
Albatross SPAPoilsio komplekse Albatross SPA yra 25m baseinas su trimis takais, kurio vandens temperatūra 28°C, baseino gylis sekliame gale 1 metras, viduryje - 1,5 metro, giliausiame gale 2 metrai, 7 m. vaikų baseinas, kurio vandens temperatūra 32°C, vidutinis gylis 0,5 metro, sauna ir garinė pirtis
Klivet, veterinarijos klinika
Klivet, veterinarijos klinikaVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
Marteks noma, autoservisas
Marteks noma, autoservisasMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāLaidotuvių paslaugos Rygoje, laidotuvės Latvijoje, kremavimas ir kremavimas. Repatriacijos paslaugų organizavimas. Morgos ir katafalkos paslaugos.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusų nuoma
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusų nuomaUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Kempings Sīļi, kempingai
Kempings Sīļi, kempingaiKeturviečiai nameliai, pirtis, vietos palapinėms ir piknikas ant pačio jūros kranto. Jūros skardis, Jurkalne 5 km. Paplūdimio tinklinio, krepšinio ir futbolo aikštelės.
Juku dzirnavas, poilsio kompleksas
Juku dzirnavas, poilsio kompleksasJuku Dzirnavas – tai gražus 85 hektarų plotas ramios gamtos su įvairiomis pramogomis ir gausiu nakvynės pasirinkimu poroms, šeimoms ir grupėms.
Visi banneri