Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Ziedu Dīva, gėlių studija

Ziedu Dīva, gėlių studija

42 F, Lāču iela, Jelgava, Latvija, LV-3004
(+371) 22548009
Juridinis pavadinimas : FLORISMARTS, SIA
Registracijos numeris : 41203060751
Juridinis adresas : "Austrumi" - 3, Vandzene, Vandzenes pagasts, Talsu novads, LV-3281
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai

Su meile sukurti ir liečiantys darbai, kurie teiks džiaugsmo tiek kasdienybėje, tiek švenčių proga. Mielai padėsime išpildyti Jūsų norus ir nuspalvinsime šventes taip, kad Jūsų svajonės virstų realybe!

Mums svarbus klientų pasitenkinimas, todėl norime padėti atšvęsti gražias gyvenimo akimirkas. Su meile sukursime gražiausią gėlių puokštę ir užtikrinsime savalaikį pristatymą su šypsena veide!

Mūsų misija – padėti jums išreikšti savo jausmus gražiomis gėlėmis ir užtikrinti tinkamą kainą bei pristatymą laiku. Tarnaujame taip, kaip norime, kad mus aptarnautų – asmeniškai, profesionaliai ir sąžiningai. Jūsų užsakymus įvykdysime taip, lyg jie būtų skirti vienam iš mūsų šeimos narių, draugų ar verslo partnerių!

Mūsų patirtis prasidėjo 2007 m., kai mūsų floristikos specialistė pradėjo mokytis Buldurų sodininkystės vidurinėje mokykloje. 2011 metais baigė ir pradėjo dirbti profesionaliu floristikos specialistu gėlių salonuose. 2017 metais bendromis jėgomis Talsuose buvo atidaryta šeimos įmonė "KROKUSIŠŠ". Dabar, po kelerių metų, plečiamės ir veikiame kaip "ZIEDU DİVA" floristikos dirbtuvės Jelgavoje, Dobelėje ir Bauskės rajone.

Mūsų svajonė išsipildė! Dirbame darbą, kurį mėgstame, o mūsų darbo rezultatas suteiks džiaugsmo, šypsenos ir laimės kitiems!

Ačiū, mieli klientai! Jūsų pasitikėjimas yra mūsų vertingiausias dėkingumo gestas!

Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiGėlininko paslaugos Detaliau   Gėlių kompozicijos Detaliau   Gėlių puokštės Detaliau      Rožių puokštės Detaliau      Vestuvinės puokštės Detaliau      Saldainių puokštės Detaliau   Advento vainikai Detaliau   Gimtadienio numeriai Detaliau   Gėlių dėžutės, dovanos Detaliau   Akinių puošimas ir dekoravimas Detaliau   Pamperkūkas    Dovanos Detaliau   Dovanų įpakavimas, pristatymas Detaliau   Laidotuvių puokštės Detaliau   Gėlių dėžutės, dovanos DetaliauFloristinis automobilių pristatymas, dekoravimas Detaliau   Automobilių dekoravimas vestuvėms DetaliauŠventės vietų dekoravimas Detaliau   Patalpų formavimas ir dekoravimas Detaliau   Vestuvinių švenčių surašymas DetaliauPapuošalai DetaliauGėlių pristatymas
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 4460
Parodytas paieškos rezultatuose : 32034


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Pils, svečių namai ir kavinė
Pils, svečių namai ir kavinėSkanus maistas už priimtiną kainą, banketai ir šventiniai stalai, tikra latviška pirtis.
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Kunči, svečių namai
Kunči, svečių namaiSvečių namai Kunči. Jūsų poilsiui ir pramogoms siūlome salę su židiniu (45 asm.), su pirtimi šildoma malkomis,
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco technology – jau 10 metų savo pramonėje veikianti įmonė. Dirbame su sertifikuota įranga ir medžiagomis. Bendradarbiaujame su didžiausiais gamintojais, kurie jau daugelį metų yra išbandyti ir pasitvirtino Latvijos rinkoje. Rasime geriausią sprendimą tiek mažam privačiam namui, tiek dideliam projektui.
Ergoss, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomis
Ergoss, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomis"Ergoss". Prekyba medienos plokštėmis - faniera, baldine faniera, OSB plokštėmis. Išpjovimas pagal užsakymą. Individualūs baldai. Sukurta klientų bazė.
Skandināvs 3XL, parduotuvė
Skandināvs 3XL, parduotuvėSIA „Skandināvs” piedāvā plašāko lietoto preču sortimentu Kurzemē t.i.- lietoti apģērbi, mēbeles, trauki, dažādi sadzīves priekšmeti, elektropreces, interjera lietas, antīki priekšmeti un mēbeles, sporta preces, aprīkojums invalīdiem u.c. preces.
Žuvine, žuvies restoranas
Žuvine, žuvies restoranasŽuvinė - tik vienintelis specializuotas jūros gėrybių restoranas Palangoje, geras prasiblaškymas Basanavičiaus gatvėje,šviežiai paruošti patiekalai iš žuvies.
Olymp, fitneso klubas
Olymp, fitneso klubasFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
Arre, metalo apdirbimas
Arre, metalo apdirbimasARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
Visi banneri