WildWood R, SIA

  • Roždārzi, Kurmāles pagasts, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3301
  • (+371) 26632723
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 451
    Parodytas paieškos rezultatuose : 11889
    Žiūrėti kataloge : Miško ruoša

    Mīļmājiņa, poilsio namai
    Mīļmājiņa, poilsio namaiSweetesthome sukurtas tam, kad žavėtumėtės kaimo žavesiu, būdami arti miesto. Tai vieta, kur galite pailsėti toli nuo namų, bet jaustis kaip namie, patogiai praleisti savaitgalius ir šventes, bei turėti galimybę atgauti energiją, rasti naujų idėjų, troškimų ir jėgų būti, veikti ir kurti.
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Ances Dizains, piešimas ant medžiagos
    Ances Dizains, piešimas ant medžiagosPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
    Sanders, svečių namai
    Sanders, svečių namaiSvečių namai Sanders. Nakvynė, pirtis, relaksacijai - medinis kubilas su ozonu, galimybė išsinuomoti dviratį, šalia svečių namų yra parduotuvė - kavinė.
    Big Ben, Nukainuota buitinė technika
    Big Ben, Nukainuota buitinė technikaLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
    Zanda, rokdarbi, keramika
    Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
    Gundega-E, SIA
    Gundega-E, SIASiūlai, kojinių siūlai, vilnos siūlai, alpakos siūlai, angoros siūlai, mohair siūlai, merino siūlai, medvilnės siūlai, makramės siūlai, Turkijos siūlai, margi siūlai, savaiminio rašto siūlai, akrilo siūlai, siūlai vaikams. Mezgimo priedai.
    Sveba-Dahlen, OÜ
    Sveba-Dahlen, OÜSVEBA DAHLEN BALTIC - kepyklų, konditerijų ir picerijų įranga. Lentynos, rotacijos, picų krosnys, pramoninės krosnys, tunelinės, rauginimo krosnys
    Mauriņi, svečių namai
    Mauriņi, svečių namaiSvečių namai Mauriņi įsikūrę Allazhi valsčiuje, maždaug šešių kilometrų atstumu nuo Siguldos. Maurini yra dviejų aukštų pastatas, su individualiai įrengtais kambariais, sale su židiniu, baseinu, sauna ir erdvia sale šventėms. Seminarų organizatoriai.
    JS WoodMagic , medžio apdirbimas
    JS WoodMagic , medžio apdirbimasKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma