Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Akvedukts, AS

Akvedukts, AS

Gulbenes iela 4, Alūksne, Alūksnes novads, Latvija, LV-4301
(+371) 28339522
 
VisiPasiūlymaiŽemėlapis
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiSiurbliai, vožtuvai    Vandens siurbliai Vandens tiekimas ir kanalozacija       Gręžinių siurbliai       Povandeniniai siurbliai    Išcentriniai siurbliai    Vandens cirkuliacijos siurbliai    Siurbliai šildymui    Vandens siurbliai pramonei    Nuotekų siurbliai    Dyzelinio kuro ir alyvos siurbliai    Kuro varomi vandens siurbliai    Monometrai, termometrai Vandens tiekimas ir kanalozacija    Hidroforai ir išsiplėtimo bakai    Slėginiai rezervuarai, hidroforiniai rezervuarai    Išsiplėtimo indai    Polietileno talpyklos    Vandens šildytuvai Apšildymo įranga    Centrinio šildymo katilai       Katilai granuliniam kurui       Dujiniai katilai    Radiatoriai    Išjungimo jungiamosios detalės, radiatorių jungtys    Šiltos grindys    Rankšluoščių džiovintuvai Vandens valymo įranga    Vandens filtrai Santechnika Vamzdžiai, vamzdeliai Laistymo įranga    Automatinės laistymo sistemos    Laistymo žarnos    Fontanai Vandens drenažo sistemos Aeratoriai, oro pūstuvai
Žemėlapis, Susijusios įmonės

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6928
Parodytas paieškos rezultatuose : 146944


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Sonāte, svečių namai
Sonāte, svečių namaiSvečių Namai Sonate yra įsikūrę vaizdingoje vietoje, šalia pilies Stamerienas. Nakvynė, SPA, baseinas, patalpos banketams ir konferencijoms.
Laimes ligzda, poilsio kompleksas
Laimes ligzda, poilsio kompleksasLaimės lizdas. Siūlome romantišką rąstinį namą, gražiame Vidzemes kraštovaizdyje, kaimo pirtį su baseinu ir skanius pietus, salę su židiniu, 30 vietų, pirtį ir jaukius kambarius. Mes laukiame Jūsų žiemą, Zhagarkalni slidžių trasoje.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooPoilsio vieta yra 3 km nuo Kekavos centro, ramioje ir gražioje vietoje, šalia Kekavinės upės.
KraBS, metalo apdirbimas
KraBS, metalo apdirbimasKraBS. Metalo gaminiai ir konstrukcijos, Žaliuzės ir automatinės sistemos, Saulės kolektorių sistemos ir komplektai, Darbo apsauga, apranga, įranga.
Magnus Hotel, viešbutis
Magnus Hotel, viešbutisMAGNUS HOTEL - naujas trijų žvaigždučių viešbutis Kauno miesto centre. Devynių aukštų pastate yra 82 modernūs ir jaukūs dviviečiai kambariai, 7 iš jų liukso klasės.
Bieriņi, kaimo namas
Bieriņi, kaimo namasĮrengtas, senovinis namas su židiniu, sodu, vietomis palapinėms, medžioklės trofėjais, aikštelėmis sportui, komercinė žvejyba. Aplankykite fazanų veisyklą.
Valenas, SIA
Valenas, SIAKviečiame parduotuves bendradarbiauti. Esame oficialus Vokietijos kompanijų Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr. Bieler atstovas. atstovas. Siūlome platų korekcinių, terminių ir jaunimo skalbinių komplektų asortimentą, yra ir didelių dydžių, kainos priimtinos. Rinkitės vokišką kokybę ir praktiškumą. Rinkoje esame vertinami už stabilumą ir patikimumą.
220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco technology – jau 10 metų savo pramonėje veikianti įmonė. Dirbame su sertifikuota įranga ir medžiagomis. Bendradarbiaujame su didžiausiais gamintojais, kurie jau daugelį metų yra išbandyti ir pasitvirtino Latvijos rinkoje. Rasime geriausią sprendimą tiek mažam privačiam namui, tiek dideliam projektui.
Visi banneri