Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Thread solutions, SIA

Thread solutions, SIA

Dēļu iela 4b, Rīga, Latvija, LV-1004
(+371) 67625031
(+371) 67892758
Pirmadienis08:30 - 17:00
Antradienis08:30 - 17:00
Trečiadienis08:30 - 17:00
Ketvirtadienis08:30 - 17:00
Penktadienis08:30 - 17:00
Šeštadienis -
Sekmadienis -
Juridinis pavadinimas : Thread solutions, SIA
Registracijos numeris : 40003283720
Juridinis adresas : Rīga, Dēļu iela 4, LV-1004
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiDidmeninė prekyba audiniais DetaliauGalanterijos prekės    Siūlai Detaliau      Techninės gijos Detaliau      Siūlai siuvinėjimui Detaliau      Baldų siūlai       Siūlai siuvimui Detaliau      Siūlai krepšiams Detaliau      Avalynės siūlai       Adatos siuvimui, mezgimui ir taisymui    Siuvimo ir rankdarbių aksesuarai Detaliau   Siuvėjo aksesuarai DetaliauŽaibolaidžiai Detaliau   Suknelių užtrauktukai    Darbo drabužių užtrauktukai    Užtrauktukai tentams ir palapinėms Detaliau   Sportinės aprangos užtrauktukai Detaliau   Užtrauktukų dirželiai Sagos    Mygtukai drabužiams Tekstilės etiketės    Juostelės ir diržai       Atspindinčios juostos Detaliau      Skrybėlaitės DetaliauKablių ir kilpų tvirtinimo detalės uždarymui    Tekstilės etiketės Pagrindai, vandenyje ir karštyje tirpios plėvelės Darbinių drabužių ir krepšių sagtys Elastinės drabužių juostos Detaliau   Guminiai drabužiai su logotipu Virvelės drabužiams
Žemėlapis

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Hidrolats, SIA, metalo apdirbimas
Hidrolats, SIA, metalo apdirbimasRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
Pinumi, salonas - dirbtuvės
Pinumi, salonas - dirbtuvėsPintinės nupintos iš išaugintų medžagų Latvijoje. Pinant, man svarbi kokybė, kad dirbiniai tarnautų ilgus metus.
Ortija SIA
Ortija SIAGėlių salonas, floristų paslaugos. Renginių ir patalpų puošimas. Gėlių puokščių pristatymas visame pasaulyje.
Zanzibāra, kempingai
Zanzibāra, kempingaiKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Vītoli, poilsio kompleksas
Vītoli, poilsio kompleksasLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
Aivars-K, akmens apdirbimas
Aivars-K, akmens apdirbimasAkmens apdirbimas. Gaminiai iš metalo ir akmens, interjero elementai, sodo skulptūros, kapinių paminklai, fontanai, šviestuvai, akmeniniai stalai ir suolai ...
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. Aukštalipių ir alpinistų paslaugos, pramoninis alpinizmas. Stogų dengimas ir remontas, dūmtraukių, pastolių remontas. Fasadų plovimas ir remontas. Aprūpinimas alpinizmo įranga.
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaINFO HOTEL Palangos kurorte veikia nuo 2007 m. Viešbutyje yra įrengti 11 modernūs, elegantiški ir jaukūs kambariai tarp kurių yra dviviečiai bei dviviečiai ekstra kambariai.
Sanders, svečių namai
Sanders, svečių namaiSvečių namai Sanders. Nakvynė, pirtis, relaksacijai - medinis kubilas su ozonu, galimybė išsinuomoti dviratį, šalia svečių namų yra parduotuvė - kavinė.
Visi banneri