Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Thread solutions, SIA

Thread solutions, SIA

Dēļu iela 4b, Rīga, Latvija, LV-1004
(+371) 67625031
(+371) 67892758
Pirmadienis08:30 - 17:00
Antradienis08:30 - 17:00
Trečiadienis08:30 - 17:00
Ketvirtadienis08:30 - 17:00
Penktadienis08:30 - 17:00
Šeštadienis -
Sekmadienis -
Juridinis pavadinimas : Thread solutions, SIA
Registracijos numeris : 40003283720
Juridinis adresas : Rīga, Dēļu iela 4, LV-1004
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai
Siūlome aukščiausios kokybės COATS siuvimo siūlus rūbams, krepšiams, batams, baldams, sporto inventoriui, palapinėms, tentams, jachtoms, filtrams, techniniam siuvimui, maišelių siuvimui, audimui. Siūlome siūlus aukštai temperatūrai.
Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiDidmeninė prekyba audiniais DetaliauGalanterijos prekės    Siūlai Detaliau      Techninės gijos Detaliau      Siūlai siuvinėjimui Detaliau      Baldų siūlai       Siūlai siuvimui Detaliau      Siūlai krepšiams Detaliau      Avalynės siūlai       Adatos siuvimui, mezgimui ir taisymui    Siuvimo ir rankdarbių aksesuarai Detaliau   Siuvėjo aksesuarai DetaliauŽaibolaidžiai Detaliau   Suknelių užtrauktukai    Darbo drabužių užtrauktukai    Užtrauktukai tentams ir palapinėms Detaliau   Sportinės aprangos užtrauktukai Detaliau   Užtrauktukų dirželiai Sagos    Mygtukai drabužiams Tekstilės etiketės    Juostelės ir diržai       Atspindinčios juostos Detaliau      Skrybėlaitės DetaliauKablių ir kilpų tvirtinimo detalės uždarymui    Tekstilės etiketės Pagrindai, vandenyje ir karštyje tirpios plėvelės Darbinių drabužių ir krepšių sagtys Elastinės drabužių juostos Detaliau   Guminiai drabužiai su logotipu Virvelės drabužiams
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 35367
Parodytas paieškos rezultatuose : 209030


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Osteria, kavinė
Osteria, kavinėEsame kavinė Aizputėje. Darbo dienomis siūlome karštą patiekalą pietums, taip pat gausų meniu ir elegantiškus bei gražius stalviršius šventėms, įskaitant vestuves, gimtadienius ir dar daugiau.
SB Siltumtehnika, parduotuvė
SB Siltumtehnika, parduotuvėMes specializuojamės mažmeninėje ir didmeninėje prekyba šildymo įranga ir santechnikos gaminiais, atsižvelgiant į individualų požiūrį į kiekvieną klientą. Bendrovės bendradarbiavimo partneriai yra statybos įmonės, įmonės ir atskiri klientai.
Kandava, viešbutis
Kandava, viešbutisMaloniai prašome atvykti į naują kavinę Kandava, įsikūrusią Senamiestyje Kandava, į rafinuotą ir jaukią aplinką tuo pačiu metu. Siūlome 10 puikiai įrengtų kambarių, salę banketams ir konferencijoms, pirtį su sūkurine vonia.
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pervežimų paslaugos
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pervežimų paslaugosZebra Cargo, konsultacijos, logistika, pervežimas ir daiktų pakavimas, sandėliavimo paslaugos, transportavimas ir meno dirbinių draudimas.
Rancho Randevu, poilsio kompleksas
Rancho Randevu, poilsio kompleksas„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
Miķeļbāka, kempingai
Miķeļbāka, kempingaiSvečių namai MIĶEĻBĀKA siūlo kempingų namelius. WC ir dušas aptarnaujančiame namelyje. Yra galimybė užsisakyti maitinimą. Dviračių nuoma, galima rinkti grybus ir uogas. Svečių namai yra netoli
Vecliepas, laisvalaikio namai
Vecliepas, laisvalaikio namaiVECLIEPAS, ant Ventos upės kranto. Galimybė žvejoti ir sportuoti. Patalpos šventėms. Namai su terasomis ir griliais.
Visi banneri