Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Vecumnieku vidusskola

Vecumnieku vidusskola

Rīgas iela 24, Vecumnieki, Vecumnieku pagasts, Bauskas novads, Latvija, LV-3933
(+371) 63960595
(+371) 63960595
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPagrindinis mokslas
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 8558
Parodytas paieškos rezultatuose : 45579
Žiūrėti kataloge : Pagrindinis mokslas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Rīgas Logi, durys ir langai
Rīgas Logi, durys ir langaiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Upmaļi, iškilmių namai
Upmaļi, iškilmių namaiPatalpos šventėms ir seminarams, pirtis su baseinu ir židiniu. Stalų serviravimas ir gyva muzika. Poilsis gamtoje ant Ligatne upės kranto.
Jaunmoku pils, viešbutis
Jaunmoku pils, viešbutisPilis Jaunmoku pils - vietovės šedevras - muziejus, meno parodos, viešbutis ir vieta renginiams.
Everte, SIA, tvarkymo darbai
Everte, SIA, tvarkymo darbaiProfesionalaus kambario ir teritorijos valymo paslauga. Biurų, namų ir butų valymo darbai. Patalpų valymas ir plovimas, grindų priežiūra. Langų plovimas. Viešbučio tipo valymo paslaugos. Teritorijos valymas. Sniego ir ledo valymas.
Līgatne, Reabilitacijos centras
Līgatne, Reabilitacijos centrasR/C Līgatne nodrošina plašu ārstu – rehabilitologu pakalpojumu spektru, dažādas rehabilitācijas programmas, veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas.
Kalndruvas bloks, SIA, gerinimo darbai, apželdinimas
Kalndruvas bloks, SIA, gerinimo darbai, apželdinimasKalndruvas bloks. Grindinio akmenys, betono blokai, keramzitbetonis, betonas. Teritorijų įrengimas, sodų apželdinimas, tolimesnė priežiūra.
Virškalni, ZS, gerinimo darbai, apželdinimas
Virškalni, ZS, gerinimo darbai, apželdinimasZ / s Virškalni pagrindinė veikla - aplinkos tvarkymo projektų rengimas ir sodų apželdinimas. Be to, didmeninė ir mažmeninė prekyba pačių išaugintais rožių sodinukais ir daugeliu kitų augalų.
Ziedu Dīva, gėlių studija
Ziedu Dīva, gėlių studijaKūrybingi ir su meile padaryti darbai, džiuginantys širdį, bet kokiai šventei ir kasdienai. Su malonumu galime padėti išpildyti norus ir nuspalvinti šventes, paversti svajones realybe!
Visi banneri