(nozares, pakalpojumi)
Ventaskrasti, svečių namai, smuklė, kempingas
Ventaskrasti, svečių namai, smuklė, kempingasPoilsio kompleksas ant Ventos upės kranto - patogūs nameliai, kempingai, didelis svečių namas su baru, patalpos pobūviams ir seminarams.
Mīts, akmens apdirbimas
Mīts, akmens apdirbimasBendrija MITS gamina 15 rūšių ir 8 spalvų betonines grindinio trinkeles, kelių ir šaligatvių bordiūrus, betoninius laiptus.
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnikaZobārstniecības pakalpojumi. Bērnu zobārstniecība. Stomatoloģija. Zobu mākslinieciskā restaurācija. Zobu protezēšana.
EST Tehnoloģijas, SIA, prekyba ir svarstyklių remontas
EST Tehnoloģijas, SIA, prekyba ir svarstyklių remontasVisų rūšių svarstyklių prekyba ir remontas. Svarstyklės prekybai, namams, sandėliui, medicinai, krovimo tarnyboms, laboratorijoms ir dar daugiau.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētava130 rūšių formų ir spalvų spygliuočių augalai, 250 rūšių lapuočių krūmai ir medžiai, kurie skiriasi spalva.
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissHusqvarna, Stiga, Partner, JONSERED ir Alpina miškininkystės ir sodininkystės technika - elektriniai pjūklai, žoliapjovės, krūmapjovės, vejapjovės, traktoriai,
Norde metāls, SIA, metalo apdirbimas
Norde metāls, SIA, metalo apdirbimasNORDE METALS, įmonės veiklos pobūdis - metalo gaminių gamyba iš juodojo metalo, taip pat iš nerūdijančio plieno. Vartai, laiptai, balkonai.
Toss Boulinga Halle
Toss Boulinga HalleBoulingas, biliardas, restoranas ir baras. Čia jūs galite praleisti gerą savaitgalį. Puiki vieta sporto renginiams, banketams ir šventėms.
Ezerkrasti, poilsio bazė
Ezerkrasti, poilsio bazėPoilsis netoli Raznos ežero. 2 nauji svečių namai. Patalpos šventėms ir poilsiui. Pokylių salės ir konferencijų salės. Jaukūs kambariai nakvynei. Pirtys, jacuzzi, baseinas, aktyvus poilsis.
Mare, viešbutis
Mare, viešbutisSvečių namai Marė, 500 metrų nuo jūros, patalpos seminarams, konferencijoms, sauna, kambarys su židiniu, TV, internetas, pasiplaukiojimas valtimis, dažasvydis, lauko golfas, jodinėjimas, ekskursijos, gido paslaugos.
Visi banneri
laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma