Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Edikta

Lubānas iela 827.sek., Rīga, Latvija, LV-1073
(+371) 67136677
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiVaisiai ir daržovės

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 8577
Parodytas paieškos rezultatuose : 26633
Žiūrėti kataloge : Vaisiai ir daržovės


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantiški salonai, kuriuose saugomos metalo meno skulptūros ir baldai, pagaminti iš automobilių ir motociklų dalių. Tai vieta, kur susijungia galerija, dizaino baldai ir paveikslai.
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsSvečių namai Taurini, jaukūs kambariai, sauna, SPA vonia. Aktyvus poilsis: tenisas, krepšinis, tinklinis, batutas vaikams, biliardas.
Rīgas Būvserviss, prekyba statybinėmis medžiagomis
Rīgas Būvserviss, prekyba statybinėmis medžiagomisRĪGAS BŪVSERVISS siūlo palankiausiomis sąlygomis įsigyti įvairias statybines medžiagas - stogams, fasadams, pamatams, vidaus ir lauko apdailai, termoizoliacijai ir kitiems, taip pat langus, duris, santechniką ir mobilius namukus.
Geolite, geologijos darbai
Geolite, geologijos darbaiGeolite. Geologiniai ir geotechniniai tyrinėjimai. Inžinerinių - techninių tyrinėjimų kompleksas, kuris naudojamas projektuojant statybas.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Vanna vannā
Vanna vannāAkrilinės vonios - montavimas vykdomas Latvijoje. Vonia pagaminta iš akrilo - polimerinių plastikų 6 mm storio.
Port Hotel, viešbutis
Port Hotel, viešbutisPORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā. Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām
Mālpils muiža, viešbutis
Mālpils muiža, viešbutisMālpils dvaras siūlo įvairaus dydžio sales konferencijoms, seminarams ir banketams, vestuvių šventes ar puikias šokių sales, cigarų kambarį su didele terasa, restorano salę, medžiotojų salę ir žiemos sodą.
LD apartamenti
LD apartamentiPrašom apsilankyt pas mus
Visi banneri