Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Sabiedrības veselības aģentūra, Valmieras filiāle, Valkas speciālisti

Kūru iela 13, Valka, Valkas novads, Latvija, LV-4701
(+371) 64722639
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiSanitarinės tarnybos

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 8264
Parodytas paieškos rezultatuose : 29855
Žiūrėti kataloge : Sanitarinės tarnybos


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
VEIPRO, SIA, svarstyklės ir svarstyklių remontas
VEIPRO, SIA, svarstyklės ir svarstyklių remontasGaminame, parduodame ir prižiūrime tiek automatines, tiek rankines elektronines svarstykles ir svėrimo sistemas. Mes bendradarbiaujame su pasaulyje pirmaujančiais masto ir masto komponentų gamintojais, siekdami teikti aukštos kokybės produktus ir paslaugas visiems verslo sektoriams.
4 Vēji, užeiga
4 Vēji, užeigaCeļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.
Annas, iškilmių namai
Annas, iškilmių namaiAnnas. Iš natūralių medžiagų sukurtas malonus interjeras suteiks Jums galimybę praleisti laiką jaukioje atmosferoje naujame pastate iš rąstų su terasa ir pasikaitinti garo pirtyje, kuri kurenama malkomis.
Ireneta, vestuvinis salonas
Ireneta, vestuvinis salonasSalonas Ireneta jums siūlo vestuvines ir vakarines sukneles, apie 250 įvairių modelių. Priedai, visos spalvų variacijos nuo baltos iki šampaninės spalvos. Prekyba, nuoma.
Kempings Sīļi, kempingai
Kempings Sīļi, kempingaiKeturviečiai nameliai, pirtis, vietos palapinėms ir piknikas ant pačio jūros kranto. Jūros skardis, Jurkalne 5 km. Paplūdimio tinklinio, krepšinio ir futbolo aikštelės.
LEAnD, SIA, buhalterinės paslaugos
LEAnD, SIA, buhalterinės paslaugosMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS yra įgaliota SIEMENS gamintojo servisas. Atliekame mobiliųjų telefonų SIEMENS garantinį ir pogarantinį remontą. Taisome Nokia, Samsung, SonyEricsson, Siemens, ir tt
Arkadia, spa viešbutis
Arkadia, spa viešbutisHotel-Spa Arkadia. Viešbutis, dvi saunos, baseinas, baras, restoranas, naktinis klubas, biliardas, maisto ir gėrimų prekyba...
Sutras Z/S, kaimo namas
Sutras Z/S, kaimo namasZ / S SUTRAS siūlo poilsį kaimo sodyboje su pirtimi: Poilsis lauke prie židinio ir laužo, sporto žaidimai, vaikų pramogos ir jubiliejų šventimas.
Visi banneri