Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Valis, kavinė

Bauskas iela 58a, Rīga, Latvija, LV-1004
(+371) 67103050
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiKavinės

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6469
Parodytas paieškos rezultatuose : 30948
Žiūrėti kataloge : Kavinės


Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIANamų ir butų pirčių, pirčių, garinių pirčių, hamamo, elektrinių ir malkomis kūrenamų pirčių krosnių, garo generatorių ir kitos pirties įrangos statyba
Indāni, kaimo namas
Indāni, kaimo namasSodyba, pirtis, ūkis (biologinis žemės ūkis). Jodinėjimas žirgais, ekskursijos po ūkį. Senųjų darbo įrankių kolekcijos.
Jaunmoku pils, viešbutis
Jaunmoku pils, viešbutisPilis Jaunmoku pils - vietovės šedevras - muziejus, meno parodos, viešbutis ir vieta renginiams.
SB Siltumtehnika, parduotuvė
SB Siltumtehnika, parduotuvėMes specializuojamės mažmeninėje ir didmeninėje prekyba šildymo įranga ir santechnikos gaminiais, atsižvelgiant į individualų požiūrį į kiekvieną klientą. Bendrovės bendradarbiavimo partneriai yra statybos įmonės, įmonės ir atskiri klientai.
DIAVERS, SIA, stogdengio ir skardininkų darbai
DIAVERS, SIA, stogdengio ir skardininkų darbaiJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSŪkis užsiima grūdų auginimu, šaltalankių uogų auginimu, plėtoja turizmo industriją. Ūkio vizija – dirbti tvariai, harmonijoje su gamta ir dalintis ja su bendražmogiais – būti čia ir dabar, prisiliesti prie žemės, klausytis gamtos garsų, atsikvėpti, jausti vėją.
ALAUŠYNĖ , svečių namai
ALAUŠYNĖ , svečių namai3-jų, 4-ių vietų numeriuose su sanmazgais, dušais. Alaušynėje veikia kavinės ABU filialas, kuriame visada galima skaniai pavalgyti ar užsakyti šventinį stalą progai.
Valteri, svečių namai
Valteri, svečių namaiSvečių namai «Валтери» - tai puiki vieta pailsėti su visa šeima, taip pat draugų ar kolegų kompanijoje.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramikė Dace Grinberga dirba su spalvotų akmenų masėmis, moliu ir porcelianu. Modernus daiktų interjeras. Paprastos ažūrinės formos su kitokia faktūra.
Visi banneri