Prodline

Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5932
Parodytas paieškos rezultatuose : 14821
Žiūrėti kataloge : Prekyba

RD Met, SIA, metalo apdirbimas
RD Met, SIA, metalo apdirbimasSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSŪkis užsiima grūdų auginimu, šaltalankių uogų auginimu, plėtoja turizmo industriją. Ūkio vizija – dirbti tvariai, harmonijoje su gamta ir dalintis ja su bendražmogiais – būti čia ir dabar, prisiliesti prie žemės, klausytis gamtos garsų, atsikvėpti, jausti vėją.
Muižnieki, kempingai
Muižnieki, kempingaiMuižnieki, kempingas prie Usmas ežero. Svečių namai, pirtis, vietos palapinėms. Poilsis gamtoje, žvejyba, valčių ir katerių nuoma.
Iks park, Visuomenė
Iks park, VisuomenėBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
ML Grupa 3, prekyba statybinėmis medžiagomis
ML Grupa 3, prekyba statybinėmis medžiagomisStatybinių medžiagų internetinė parduotuvė. Statybinės konstrukcijos. Termoizoliacinės medžiagos. Sausi mišiniai statyboms. Stogai.
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaides"Niedru Lija" siūlo patrauklių viduramžių stiliaus pramogų - šaudymas iš lanko, arbaleto, kirvio ir ieties mėtymas, monetų kalimas. Mūsų arbaletas yra viduramžių arbaleto imitacija (14 a.), mėtomieji kirviai - 1
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASĮmonė AKVEDUKTS yra viena stabiliausių ir patikimiausių šilumos, vandens tiekimo ir sodo prekių didmenininkų Baltijos šalyse. Mūsų įmonė siūlo modernius produktus, atitinkančius aukštus standartus ir techninius reikalavimus vandens tiekimui, šildymui ir drėkinimui Latvijos, Lietuvos ir Estijos teritorijoje.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
PIF PAF, peintbola parks, sporto ir poilsio centras
PIF PAF, peintbola parks, sporto ir poilsio centrasDažasvydis PIF PAF. Siūlome sportinio žaidimo ir azartinio pomėgio derinį - dažasvydį. Taupykite jūsų laiką ir degalus: mes esame apie 20km atstumu nuo Rygos centro.
Visi banneri
laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma