Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Laube, salonas

Krišjāņa Valdemāra iela 37a, Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 67333255
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiGrožio procedūros

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6595
Parodytas paieškos rezultatuose : 30946
Žiūrėti kataloge : Grožio procedūros


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glamping
Nomadic Homes glempings Tipi village, glampingTIPI VILLAGE - unikali poilsio vieta su plačia teritorija, kurioje galėsite atrasti naujų jausmų nakvodami mūsų „Tipi“ palapinėse, susilieti su gamta, mėgautis tyla ir ramybe toli nuo miesto, pamatyti elnių ir stirnų bandas, paplaukioti šalia esančiuose vandenyse , leistis į žygius miško takais, šaudyti iš lanko, mėgautis natūraliu kraštovaizdžio grožiu ir patirti nepamirštamų kaimo nuotykių.
Villa Vanilla, viešbutis
Villa Vanilla, viešbutisViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
Vienkiemis, poilsio kompleksas
Vienkiemis, poilsio kompleksasSodyba Vienkiemis, Akmenos upės lygumoje, 10 km iki Palangos. Nakvynė poilsio nameliuose, apartamentuose, dviviečiuose numeriuose ar senoje klėtyje.
Krauklīši, svečių namai
Krauklīši, svečių namaiKraukliši - tai modernus rąstinis namas su terasa ant dirbtinio tvenkinio kranto. Svečių namai turi TVSAT, karaoke, barą, virtuvę, židinį, erdvias patalpas šokiams ir banketams.
Mārkulīči, medžioklės sporto ir poilsio vieta
Mārkulīči, medžioklės sporto ir poilsio vietaMārkulīči lauko šaudyklose galima išbandyti įvairius medžioklinius šaunamuosius ginklus, šaudyti iš lanko, pasisemti žinių iš įgudusio šaudymo instruktoriaus. Čia įrengtos sporto aikštelės, neįprastos laisvo kritimo sūpynės, taip pat galimybė pernakvoti jaukiuose svečių namuose su pirtimi.
Puduri, poilsio kompleksas
Puduri, poilsio kompleksasPatalpos banketams, vestuvėms, konferencijoms ir kitoms šventėms. Pirtis. Jaukūs nameliai nakvynei. Vieta sportinių renginių organizavimui.
KraBS, metalo apdirbimas
KraBS, metalo apdirbimasKraBS. Metalo gaminiai ir konstrukcijos, Žaliuzės ir automatinės sistemos, Saulės kolektorių sistemos ir komplektai, Darbo apsauga, apranga, įranga.
Kompānija Avotiņi, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomis
Kompānija Avotiņi, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomisStatybinių medžiagų pardavimas, stogų ir sienų gamyba, gamyba iš plonasluoksnio plieno. Daugiau nei 2000 pavadinimų, kurie yra pagaminti iš aukštos kokybės žaliavų, naudojant pažangiausias technologijas. Progresyvios stogų technologijos.
EST Tehnoloģijas, SIA, prekyba ir svarstyklių remontas
EST Tehnoloģijas, SIA, prekyba ir svarstyklių remontasVisų rūšių svarstyklių prekyba ir remontas. Svarstyklės prekybai, namams, sandėliui, medicinai, krovimo tarnyboms, laboratorijoms ir dar daugiau.
Visi banneri