Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Vecupe, svečių namai

Vecupe, svečių namai

Vecupe, Birzgales pagasts, Ogres novads, Latvija
(+371) 22025135
(+371)
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiSvečių namai
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 59284
Parodytas paieškos rezultatuose : 638867
Žiūrėti kataloge : Svečių namai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Latroof Ltd, SIA, stogo dangos
Latroof Ltd, SIA, stogo dangosLatroof. Platus stogų medžiagų pasirinkimas, metalo čerpės ir profiliai stogams ir sienoms.
Lidums SIA, medžio apdirbimas
Lidums SIA, medžio apdirbimasPerdirbame kaip apvalią medieną, taip ir pirktą medieną. Daugiausiai naudojime vietos pušį.
Vienkiemis, poilsio kompleksas
Vienkiemis, poilsio kompleksasSodyba Vienkiemis, Akmenos upės lygumoje, 10 km iki Palangos. Nakvynė poilsio nameliuose, apartamentuose, dviviečiuose numeriuose ar senoje klėtyje.
Rubīni, apartamentai
Rubīni, apartamentai Rubini yra graži ir jauki vieta svečiams iš Ventspilio. Kambariai puikiai įrengti kaip atskiri 2-3 kambariai
Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
Baltic Media, vertimų biuras
Baltic Media, vertimų biurasVertimų biuras Baltic Media Ltd. yra pirmaujanti kalbų paslaugų įmonė Šiaurės Europoje. Ji teikia vertimo ir lokalizavimo bei kalbų mokymo paslaugas. Vertimai iš ir į švedų, suomių, danų, islandų, norvegų, farerų, vokiečių, anglų, lenkų, rusų, latvių, lietuvių ir estų kalbas.
Deko Alianse, gėlių salonas
Deko Alianse, gėlių salonasSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes 14, Ryga 14, vasario mėn. Dirbame iki 20:00 val. Siūlome gėlių pristatymą - 67282841www.dekoziedi.lv
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsTai ne tik parduotuvė, kur galima rasti praktinių, originalių dalykų, bet ir socialinė platforma, kurioje rengiami koncertai, parodos ir aukcionai.
Unce, svečių namai
Unce, svečių namaiSvečių namai Valmieroje. Jaukūs kambariai su visais patogumais.
Visi banneri