Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Puduri, poilsio kompleksas

Puduri, poilsio kompleksas

Puduri, Ķegums, Ogres novads, Latvija, LV - 5020
(+371) 26523410
Juridinis pavadinimas : Vējkrasti SIA
Registracijos numeris : 40003686595
Juridinis adresas : Puduri, Ķeguma novads, Ogres rajons, LV-5020
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai
Svečių namai „PUDURI” yra naujas poilsio kompleksas. Mes esame labai gražioje vietoje, ant Dauguvos kranto, netoli Kegumo. Mūsų poilsio komplekse Jūs galėsite pailsėti ir papramogauti. Šis maloniai praleistas laikas ilgai išliks Jūsų atmintyje. Jūs turėsite galimybę išsinuomoti patogius 1 - 2 aukštų namelius, kuriuose yra 2 - 3 miegamieji bei dušas ir WC. Šiuose nameliuose galėsite pasimėgauti ir židinio liepsna. Mes Jums siūlome pasinaudoti valtimis, vandens motociklais, pažaisti tinklinį arba krepšinį. Yra estrada, kuri puikiai tinka didelių kolektyvų renginiams ir sporto šventėms. Svečiai galės atsigaivinti Karibų stiliaus bare. Mažesnės kompanijos (iki 35 žmonių) gali pasinaudoti banketo sale jubiliejams ir pobūviams, o sušalusiems ir pavargusiems klientams siūlome nusivanoti tikroje rusiškoje pirtyje ir atsigaivinti baseine – tai sveikatingos organizmo procedūros per trumpą laiką. Šiuo metu siūloma ir naujai pastatyta jauja - vestuvėms ir kitiems dideliems pokyliams rengti. Laukiame visų susidomėjusių, Jūs tikrai gerai pailsėsite! Atstumas nuo Rygos ~ 55 km.
Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPoilsio centrai ir bazės DetaliauApgyvendinimas Detaliau   Įvairūs kambariai Detaliau   2-lovų kotedžai71.14 € Detaliau   3-lovų kotedžai85.37 € Detaliau   Vietos palapinėms DetaliauBanketų salės Detaliau   Kambarys su židiniu DetaliauVietovės vestuvėms DetaliauRija (Konferencijų ir seminarų salės) DetaliauPirts (Konferencijų ir seminarų salės) DetaliauPirtys, Saunos DetaliauPoilsis gamtoje Detaliau   Vasarnamiai Detaliau   Vietos iškyloms Detaliau   Poilsis prie upės Detaliau   Poilsis prie Daugavas upės Detaliau   Grybavimas    Žvejyba    Uogavimas Vietos sporto renginiams DetaliauAktyvus poilsis    Tinklinio aikštelės    Krepšinio lankas    Jodinėjimas arkliais DetaliauSporto ir turizmo įrangos nuoma    Valčių nuoma    Vandens dviračių nuoma
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 135080
Parodytas paieškos rezultatuose : 2102568


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
latvaslini, parduotuvė
latvaslini, parduotuvėĮmonė SIA "LatvAS" yra prekės ženklo Latvaslini lininio audinio ir avies vilnos gaminio gamintoja. Latvaslini – tai prekės ženklas ir žodžių junginys, sukurtas iš įmonės pavadinimo latvas ir lini, teikiantis pirmenybę namų tekstilei iš lininio audinio. Visi Latvaslini prekės ženklo gaminiai pagaminti Latvijoje.
Apkure EV, SIA
Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJau daugiau nei 10 metų savo klientams siūlome kokybišką, galingą, profesionalią malkų ruošimo, statybos ir apželdinimo darbų įrangą, pagamintą pagal Lumag GmbH kokybės standartus.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAPagrindinės įmonės veiklos kryptys – nuotekų biologinio valymo įrenginių projektavimas, tiekimas ir montavimas, medinių pavėsinių ir sodo namelių tiekimas ir įrengimas, inžinerinių komunikacijų statyba.
Rīgas Logi, durys ir langai
Rīgas Logi, durys ir langaiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsKaralystę sudaro miniatiūrinis rūmų namų kiemas, lėlių galerija ir drabužių spinta. Tai labai populiarus ir unikalus turistinis miesto objektas. Karališkasis drabužių spinta - persirengimo kambaryje galima rasti per 550 prabangių kostiumų, skirtų bet kokio dydžio moterims, vaikams ir vyrams. Lėlių galerija - daugiau nei 170 kūrinių.
Laimes ligzda, poilsio kompleksas
Laimes ligzda, poilsio kompleksasLaimės lizdas. Siūlome romantišką rąstinį namą, gražiame Vidzemes kraštovaizdyje, kaimo pirtį su baseinu ir skanius pietus, salę su židiniu, 30 vietų, pirtį ir jaukius kambarius. Mes laukiame Jūsų žiemą, Zhagarkalni slidžių trasoje.
Improvement, SIA
Improvement, SIAKraštovaizdžio sutvarkymas. Trinkelių klojimo ir klojimo paslaugos. Birių krovinių (žvyras, smėlis, dolomito skalda, juodžemis) pristatymas. Traktorių paslaugos. Žemės darbai Kelių tiesimas.
Visi banneri