Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Sprīdīši, Annas Brigaderes memoriālais muzejs un viesu māja, muziejus

Sprīdīši, Annas Brigaderes memoriālais muzejs un viesu māja, muziejus

Sprīdīši, Tērvetes pagasts, Dobeles novads, Latvija, LV-3730
(+371) 26532691
 
VisiPasiūlymaiŽemėlapis
Aprašymai

TURISTINIS OBJEKTAS UŽDARYTA IKI GEGUŽĖS 1 D!


Muziejus „Sprīdīši“

Namas pastatytas 1840 m., paskirtis – vandens malūnas. 1922 m. valstybė padovanojo namą rašytojai Annai Brigaderei (1861–1933). Jis tapo svarbiausia rašytojos darbo ir poilsio vieta.

Čia galima susipažinti su rašytojos gyvenimu ir kūryba, pamatyti gyvenamuosius kambarius ir knygų kolekciją. Muziejaus pastate dabar yra ir kavinė, šalia – svečių namai ir pirtis.

Poilsio namai „Sprīdīši

Poilsio namai „Spridīši“ veikia nuo 1993 m. Juose yra šeši dviviečiai kambariai ir virtuvė rūsyje, terasa.

2023 metų pavasarį „Spridīši“ savo apgyvendinimo pasiūlą išplėtė penkiais kempingais „Miško nameliais“ ir patogiu serviso nameliu, kuriame yra virtuvė, dušas ir WC!
Muziejaus pastate svečiams veikia kavinė, su galimybe užsisakyti skanėstų šventiniams renginiams. Daugiau informacijos +371 29535770!

Poilsio komplekso nuoma vestuvių šventėms. Pokylių salė su maitinimu, svečių namai su puikiai įrengtais kambariais. Poilsio paviljonas jaunai porai.

PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiMuziejai Svečių namai Apgyvendinimas    Turizmo vietovės
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 16647
Parodytas paieškos rezultatuose : 186822


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAĮmonė užsiima paminklų, akmeninių sodo skulptūrų ir interjero elementų gamyba.
Kandavas keramikas ceplis, dirbtuvės
Kandavas keramikas ceplis, dirbtuvėsMenininkė Linda Romanovskaja
Melturi, viešbutis
Melturi, viešbutisGražioje vietoje, netoli upės Amatas Jūsų paslaugoms viešbutis "Melturi. Geras privažiavimas, automobilių stovėjimo aikštelė. Jaukūs vieno ir dviejų vietų kambariai, pirtis, baseinas, salė su židiniu, konferencijų salė.
Bruņinieku muiža, svečių namai
Bruņinieku muiža, svečių namaiSvečių namai Mednieku pirts. Senovinėje banketų salėje jūs galite atšvęsti savo vestuves, jubiliejų, gimimo dieną arba kitas šeimynines šventes.
Rancho Randevu, poilsio kompleksas
Rancho Randevu, poilsio kompleksas„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
Celmiņi, laisvalaikio namai
Celmiņi, laisvalaikio namaiBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
Iešnalė, kaimo namas
Iešnalė, kaimo namasŠiuolaikinė sodyba- "Iešnalė" Žemaitijos nacionaliniame parke, prie Iešmalis ežero. Kambariai su patogumais, banketų salė, pirtis.
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejus
Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejusKandavas apskrities muziejus buvo įkurtas 1995 metais., Pastatas pastatytas 19 amžiaus antroje pusėje, muziejus pristatė ekspoziciją "Mes savo miestui", pasakojimai apie telefono ir pašto vystymą Kurzemėje, taip pat prisiminimai apie sovietmetį CCCP "Raudoname kampelyje."
Visi banneri