Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
VT Timber, SIA, medžio apdirbimo centras

VT Timber, SIA, medžio apdirbimo centras

Čuibes iela 6, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 22311499
(+371) 25416538
 
VisiPasiūlymaiŽemėlapis
Aprašymai

SIA VT TIMBER yra specializuota medienos prekybos įmonė Latvijoje, bendradarbiaujanti su geriausiais medienos gamintojais tiek Latvijoje, tiek užsienyje.

VT TIMBER siūlo šią medieną:

  • Statybinė medžiaga C24
  • Eglės ir pušies apdailos lentos
  • Terasinės lentos iš eglės, maumedžio ir pušies
  • Pjautinės medžiagos
  • Tvoros lentos
  • Grindų lentos
  • Pirties lentos
  • Klijuotos konstrukcijos

„VT TIMBER“ paslaugų spektrą sudaro:

  • Transportas
  • Impregnavimas
  • Džiovinimas
  • ObliavimasProjekto sąmata

VT TIMBER yra Rygoje, Chuibes iela 6.

Žaliavų tiekimas klientams vykdomas visoje Baltijos šalyse.

PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiMedžio apdirbimas    Mediena, prekyba    Pjautinė miško medžiaga       Medinės terasinės lentos       Apdailos lentos pirtims       Medinės tvoros lentos       Medinės grindų lentos       Medinės terasinės lentos       Klijuotos medinės konstrukcijos Sodo nameliai ir kotedžai    Medinės terasos    Sodo nameliai su terasa    Medinės pavėsinės    Mediniai garažai       Garažai    Terasų projektavimas, statymas    Pirčių statyba       Medinės pirtys Medžio apdirbimo paslaugos    Apvaliosios medienos pjovimas    Medienos impregnavimas    Medienos džiovinimas    Medienos obliavimas
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 1137
Parodytas paieškos rezultatuose : 54735


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Mucenieki, laisvalaikio namai
Mucenieki, laisvalaikio namaiPoilsio namai su pirtimi. 20 minučių kelio nuo Rygos. Poilsis prie Lielupės, valtys, žvejyba ...
Kaktusu māja
Kaktusu mājaLolita Bālere yra rankdarbių meistrė, su didžiuliu pasisekimu eksponuojanti savo darbus keliose Latvijos bibliotekose. „Lolita“ kolekcijoje yra 250 megztų ir nertų kaktusų, taip pat įvairių šedevrų. Laisvalaikiu mėgaudamiesi rankdarbių kolekcija, parodos savininkė siūlo gurkšnoti šiltą arbatą ir aromatingą kavą jaukioje poilsio zonoje. Visus „Cactus Home“ produktus galima įsigyti.
Pokaiņi
PokaiņiSenovinė, šventa vieta, akmens grindinys, kaimo energija. Pažinsi save ir senovę.
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSŪkis užsiima grūdų auginimu, šaltalankių uogų auginimu, plėtoja turizmo industriją. Ūkio vizija – dirbti tvariai, harmonijoje su gamta ir dalintis ja su bendražmogiais – būti čia ir dabar, prisiliesti prie žemės, klausytis gamtos garsų, atsikvėpti, jausti vėją.
Zaļie ābolīši, svečių namai
Zaļie ābolīši, svečių namaiViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Belameks, sienų ir lubų apdailos elementai
Belameks, sienų ir lubų apdailos elementaiMūsų firma "Belameks" yra viena iš stambiausių tapetų tiekėjų Latvijos teritorijoje. Tapetai inportuojami iš Vokietijos, Anglijos, JAV. Tiekiame RASCH prekinio ženklo klijus tapetams.
Azerbaidžāna, poilsio centras ir restoranas
Azerbaidžāna, poilsio centras ir restoranasAZERBAIDŽANO restorane Jūsų laukia skanus maistas, romantiška Rytų atmosfera ir, žinoma, puikūs azerbaidžanietiški ritmai. Siūlome daugiau nei 120 puikių azerbaidžanietiško skonio patiekalų, bei stalo serviravimą pagal Jūsų pageidavimus ir šventę!
Mēnesnīcas, svečių namai
Mēnesnīcas, svečių namaiSvečių namai Mēnesnīcas, esantys ant upės Grīvas kranto, siūlo nakvynę, salę su židiniu iki 30 žmonių, pirtį, puikiai įrengta virtuvė, laužavietė, tinklinio aikštelė.
Visi banneri