Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Skolas parks un Iepazīšanās dārzs Krimūnās

Skolas parks un Iepazīšanās dārzs Krimūnās

Parka iela, Krimūnas, Krimūnu pagasts, Dobeles novads, Latvija
(+371) 25488435
(+371) 28608966
 
VisiPasiūlymaiŽemėlapis
Aprašymai

Malonių poilsio akimirkų keliautojams suteiks Mokyklos parkas, esantis prie Krimūnų pradinės mokyklos, Duobelės–Zaleniekų kelio. Jis skirtas poilsiui, pasivaikščiojimams ir iškyloms. Parke yra įvairių medžių, taip pat tokių, kurie sodinti kokia nors proga. Gamtinėje aplinkoje yra įvairių dizaino elementų, pastatyti mediniai suoliukai ir staliukai. Yra laužavietė. Parko pasididžiavimas – klevas. Klevas taip pat yra mokyklos simbolis, papuoštas moksleivių pagamintomis medinėmis raidėmis. Čia pat ir nauja estrada, konkurso „Latvijos statybos metų apdovanojimas – 2017“ nominacijoje „Mediniai statiniai“ pelniusi antrą vietą. Mokyklos parke yra pažintinis ir pojūčių takas „Buko aplankymas“. Einant  400 m ilgio taku basomis galima po kojomis pajusti akmenukų, kankorėžių, gilių ir kitas natūralių medžiagų prisilietimą. Grupėms siūloma pasivaikščioti taku su vadovu, atlikti įvairias interaktyvias užduotis. Dėl to reikia iš anksto kreiptis, skambinant telefono Nr. 25488435. Šiek tiek toliau esančiame sode galima pamatyti įvairių rūšių medžius.  Juos pasodino gražiausių apylinkės sodybų šeimininkai. 2016 metais atidaryta latviškų ženklų alėja. Tako gale, prie didžiojo buko, atėjusiųjų laukia suoliukai bei medinis tiltelis, dešimt latviškų ženklų. Raštus ąžuole išdrožė meistras – Aucės vidurinės mokyklos mokytojas Janis Bensonas. Kiekvienas ženklas yra su informacija apie jo reikšmę. Apylinkės centre svečius pasitinka 40 tonų sveriantis Latvijos mastu didelis akmuo, kuris buvo rastas apylinkės teritorijoje įgyvendinant vandentvarkos projektą. Didysis akmuo gyventojų buvo pramintas Krimūnų Dižpėdžiu.

PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiParkai Dekoratyviniai sodai
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 396
Parodytas paieškos rezultatuose : 5761


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliĮmonė Cel. Progresyvinės statybinės konstrukcijos. Akytasis betonas YTONG, gipso plokštės FERMACELL, nuotekų biologinės valymo sistemos BICLAR.
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Burtakas, poilsio kompleksas
Burtakas, poilsio kompleksasVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnikaZobārstniecības pakalpojumi. Bērnu zobārstniecība. Stomatoloģija. Zobu mākslinieciskā restaurācija. Zobu protezēšana.
Dalss & Co
Dalss & CoNamų ir sodo produktai, gėlių svogūnėliai, gumbai, šakniastiebiai, vazonuose išdėstyti daugiamečiai augalai, hortenzijos, vaistažolės, vaistažolės, grybai, grybiena, medžių daigai. Namų tekstilė, patalynė, indai ir daug daugiau.
Pokaiņi
PokaiņiSenovinė, šventa vieta, akmens grindinys, kaimo energija. Pažinsi save ir senovę.
Paradīzes graudi, gėlės Jūrmala
Paradīzes graudi, gėlės JūrmalaParadīzes graudi, gėlės Jūrmala
Višķezers, poilsiavietės
Višķezers, poilsiavietėsPoilsio vieta "Viškezers" įsikurusi piliakalnyje, kuriame bazė ir Višku ežeras su jo nuostabia pakrante! Svečiams galima pasiplaukioti laivu,katamaranu ar vandens dviračiu. Vietos palapinėms, jauki nakvynė, pirtis su banketine sale (25 žmonėms), žvejyba
Visi banneri