Drogas, AS, parduotuvė

  • TC Šokolāde, Strēlnieku iela 2, Sigulda, Siguldas novads, Latvija, LV-2150
  • (+371) 27171941
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 995
    Parodytas paieškos rezultatuose : 6837
    Žiūrėti kataloge : Pramonės produkcija

    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Acrulat, SIA
    Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
    Lobes krogs, svečių namai
    Lobes krogs, svečių namaiLOBES smuklė. Kavinė - iki 50 žmonių, pokylių salė iki 150 žmonių, numeriai, pirtis - iki 20 žmonių.
    Ungurmuiža, svečių namai
    Ungurmuiža, svečių namaiUngurmuiža – tai darnus XVIII amžiaus medinių pastatų ansamblis, apsuptas milžiniškų ąžuolų, užimantis svarbią vietą tarp Latvijos kultūros paminklų paveldo. Jį 1732 m. pastatė baronas fon Kampenhauzenas kaip savo šeimos namus, o šiandien Latvijoje nėra išlikę panašių barokinių medinių pastatų, kurių interjerai taip gausiai dekoruoti freskomis. Tinka šiuolaikiniams patogumui, bus sukurta Jūsų laisvalaikiui, šventėms, seminarams. Pasimėgauti ypatinga dvaro atmosfera galėsite pasivaikščiodami po parką po milžiniškais ąžuolais ar gerdami arbatą nuostabiame arbatos paviljone.
    Stādu placis Lielvārde, gerinimo darbai, apželdinimas
    Stādu placis Lielvārde, gerinimo darbai, apželdinimasSietiņš GO. Kraštovaizdžio projektavimas, sodinimas, apželdinimas.
    PREMIUM MANAGEMENT, SIA
    PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
    Masāžas studija 8
    Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
    Ērgļi, kempingai
    Ērgļi, kempingaiStovyklavietė Ergli yra gražioje vietoje 12km atstumu nuo Liepojos. Esate kviečiami atsipalaiduoti sutvarkytame kraštovaizdyje, ten šalia yra jūra su nuostabiu Bernatu paplūdimiu ir pušynu.
    Nordmen, parduotuvė
    Nordmen, parduotuvėKlasikiniai, elagantiški verslo kostiumai - žmonėms,kurie nori jaustis patogiai. Vyras su kostiumu iš "Nordmen" jausis užtikrintai, o jo drabužis bus nepriekaištingas.
    Ligas, svečių namai
    Ligas, svečių namaiSvečių namai "Līgas", mes pagalvojome apie jūsų patogumus. Galime priimti net iki 10 žmonių, ir taip pat siūlo nakvynę. Gaivus baseinas, garinė pirtis, puiki muzika, puikiai įrengta virtuvė - viskas Jūsų patogumui.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma