Limfodrenāžas salons Magone

  • Kokneses sporta centrs, Parka iela 27a, Koknese, Aizkraukles novads, Latvija
  • (+371) 26754088
Aprašymai

Limfodrenāža - tā ir masāža ar mainīgu gaisa spiedienu, kā rezultātā uzlabojas asinsrite un limfas plūsma. Šī procedūra palīdz ārstēt celulītu, novērst dažādas izcelsmes tūskas, likvidēt venozās atteces traucējumus. Ļoti efektīva procedūra pie „smagu” un pietūkušu kāju problēmas. Tā ir viena no pamatprocedūrām figūras korekcijai un cīņai ar celulītu, kas aktivizē vielmaiņu ādas taukšūnās. Limfodrenāža mazina nogurumu, veicina muskuļu atslābināšanos, palielina ādas elastību, novērš dažādas izcelsmes tūskas. Masāža ar mainīgu gaisa spiedienu ne vien patīkami relaksē, bet arī uzlabo asinsriti un limfas plūsmu, kā arī palīdz izvadīt no organisma kaitīgos vielmaiņas galaproduktus – toksīnus.

Apmeklētāju pieņem pēc pieraksta, zvanot Innai Magonei – T. 26754088.

Maksa par mehāniskās limfodrenāžas pakalpojumu ir no 7 līdz 10 eiro.

Sižetu par Kokneses sporta centru un limfodrenāžas kabinetu: skatīt šeit

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 2751
    Parodytas paieškos rezultatuose : 7972
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvSiūlome greitą ir kokybišką kasečių pildymo paslaugą ir platų naujų kasečių asortimentą visiems populiariausiems spausdintuvų gamintojams su pristatymu visoje Latvijoje už prieinamas kainas. Susisiekite su mumis šiandien, kad sužinotumėte daugiau!
    Viola Stils, salonas
    Viola Stils, salonas"Viola-Stils" yra viena didžiausių inovatyvių besiūlių megztinių gamintojų Baltijos regione, įsikūrusi Latvijoje. Įmonė didžiuojasi daugiau nei trisdešimties metų patirtimi gaminant megztinius, naudodama aukštos kokybės itališkus siūlus, įskaitant kašmyrą, šilką ir smulkią merino vilną.
    Mīļmājiņa, poilsio namai
    Mīļmājiņa, poilsio namaiSweetesthome sukurtas tam, kad žavėtumėtės kaimo žavesiu, būdami arti miesto. Tai vieta, kur galite pailsėti toli nuo namų, bet jaustis kaip namie, patogiai praleisti savaitgalius ir šventes, bei turėti galimybę atgauti energiją, rasti naujų idėjų, troškimų ir jėgų būti, veikti ir kurti.
    220.lv interneta veikala ofiss
    220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
    Vīteri, svečių namai
    Vīteri, svečių namaiSavaitgalio poilsis prie Adamovas ežero. Tai tikra, kaimiška pirtis. Netoli slidinėjimo trasos Sarkankalns su liftais. Ekskursijos pas vietinius amatininkus.
    Žuvine, žuvies restoranas
    Žuvine, žuvies restoranasŽuvinė - tik vienintelis specializuotas jūros gėrybių restoranas Palangoje, geras prasiblaškymas Basanavičiaus gatvėje,šviežiai paruošti patiekalai iš žuvies.
    Lottand prezentreklāma
    Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Reklama, reklamos leidyba, prezentacinė reklama, dizainas, vizualinė reklama, reklama ant aprangos, reklamos idėjos.
    Mare, viešbutis
    Mare, viešbutisSvečių namai Marė, 500 metrų nuo jūros, patalpos seminarams, konferencijoms, sauna, kambarys su židiniu, TV, internetas, pasiplaukiojimas valtimis, dažasvydis, lauko golfas, jodinėjimas, ekskursijos, gido paslaugos.
    Mežābeles, laisvalaikio namai
    Mežābeles, laisvalaikio namaiAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
    Vienkiemis, poilsio kompleksas
    Vienkiemis, poilsio kompleksasSodyba Vienkiemis, Akmenos upės lygumoje, 10 km iki Palangos. Nakvynė poilsio nameliuose, apartamentuose, dviviečiuose numeriuose ar senoje klėtyje.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma