Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuveMes siūlome: muilo mases, šampūno pagrindus, dušo želę ir plaukų balzamą, dažus, perlamutrą (žėrutį), blizgučius (blizgesį), maisto skonius, eterinius aliejus, kvapiąsias medžiagas, bazinius aliejus ir sviestus, muilo formas, muilo gamybos ir pakavimo įrankius.
Līcīši, poilsio kompleksas
Līcīši, poilsio kompleksasDaugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast. Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles.
Raibie logi, viešbutis
Raibie logi, viešbutisViešbutis Raibie logi siūlo nakvynę dešimtyje puikiai įrengtų numerių, du iš jų yra pritaikyti poilsiui šeimoms su vaikais. Visuose
Vestiena***, viešbutis
Vestiena***, viešbutisSvečių namai, kavinė, patalpos seminarams bei pirtis. Žvejyba aplinkiniuose ežeruose ir grybų rinkimas. Netoliese yra Latvijos pasididžiavimas - Gaizinkalnis (311 m), ten šalia - Bākūžkalns (268 m).
Madaras, poilsio namai
Madaras, poilsio namaiPoilsio vieta įsikurusi anr vaizdingo Usmas ežero kranto. Namas poilsiui su trim miegamaisiais. Dviejuose po dvi lovas, trečiame keturios. Židinio patalpa ir virtuvė.
Zaļie ābolīši, svečių namai
Zaļie ābolīši, svečių namaiViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSŪkis užsiima grūdų auginimu, šaltalankių uogų auginimu, plėtoja turizmo industriją. Ūkio vizija – dirbti tvariai, harmonijoje su gamta ir dalintis ja su bendražmogiais – būti čia ir dabar, prisiliesti prie žemės, klausytis gamtos garsų, atsikvėpti, jausti vėją.
Veido sevi, studijo
Veido sevi, studijoTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Papes Čakstes, svečių namai
Papes Čakstes, svečių namaiTurizmo bazė "Papes Cakstes" yra vienoje iš vaizdingiausių ir ramiausių ornitologinio Latvijos rezervato vietoje iš abiejų pusių,
Visi banneri