Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Cesvaines Luterāņu baznīca , bažnyčia

Cesvaines Luterāņu baznīca , bažnyčia

Nesaules iela 18, Cesvaine, Madonas novads, Latvija
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai
..Lielākās Latvijas lauku baznīcas apskate, un iepazīšanās ar ērģelēm (A.Martina ērģeles, kas pārvestas no Sv.Jāņa baznīcas Rīgā) – šobrīd ir UNIKĀLA iespēja redzēt ērģeļu darbošanās mehānismu, izmēģināt pašiem un iepūst ērģeļu stabulītēs, kā arī paklausīties ērģeļu iespaidīgo skanējumu ērģelnieces priekšnesumā.
Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiTurizmo vietovės DetaliauBažnyčios Detaliau
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 7514
Parodytas paieškos rezultatuose : 66415


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Vintāža, svečių namai
Vintāža, svečių namaiViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Rubīni, apartamentai
Rubīni, apartamentai Rubini yra graži ir jauki vieta svečiams iš Ventspilio. Kambariai puikiai įrengti kaip atskiri 2-3 kambariai
Poligons DK, dažasvydis
Poligons DK, dažasvydisDK dažasvydžio poligonas, ypatingoje aplinkoje, buvusioje karinėje bazėje su papildomais statiniais.
Jerevan, viešbutis
Jerevan, viešbutisMūsų paslaugoms trijų žvaigždučių 24 vietų viešbutis Jerevan. Modernų viešbutį, įsikūrusį netoli miesto, supa įstabaus grožio miškai, nepakartojama gamta.
VEIPRO, SIA, svarstyklės ir svarstyklių remontas
VEIPRO, SIA, svarstyklės ir svarstyklių remontasGaminame, parduodame ir prižiūrime tiek automatines, tiek rankines elektronines svarstykles ir svėrimo sistemas. Mes bendradarbiaujame su pasaulyje pirmaujančiais masto ir masto komponentų gamintojais, siekdami teikti aukštos kokybės produktus ir paslaugas visiems verslo sektoriams.
Jette, taikomoji dailė
Jette, taikomoji dailėAmatniecības uzņēmums Jette. Tradicijų išsaugojimas ir dekoratyvinio siuvinėjimo darbai. Siuvinėjimo meno darbai iš odos.
Veido sevi, studijo
Veido sevi, studijoTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Credo, auto mokykla
Credo, auto mokyklaAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAPagrindinės įmonės veiklos kryptys – nuotekų biologinio valymo įrenginių projektavimas, tiekimas ir montavimas, medinių pavėsinių ir sodo namelių tiekimas ir įrengimas, inžinerinių komunikacijų statyba.
Visi banneri