Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Dzimtkoku māja, muziejus

Dzimtkoku māja, muziejus

Rīgas iela 10, Mazsalaca, Valmieras novads, Latvija
(+371) 26519165
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai
Izstāde ir stāsts par šo dzimtu vairāku paaudžu nozīmīgu devumu kultūrā, mākslā, saimnieciskajā dzīvē ne vien Mazsalacas novadam, bet visai Latvijai un pat aiz tās robežām.Jums ir iespēja iepazīties ar Ārgaļu, Būmaņu, Bērziņu, Blāķu, Dauguļu, Hincenbergu, Ores, Pēkšēnu, Šķobu, Tūteru, Vidovsku, Zilpaušu–Zālīšu un citu dzimtu vēsturi un tās turpinātājiem.Dauguļu dzimtas kokā ir atrodams Nikolajs Daugulis - Latvijas pirmās brīvvalsts laika Mazsalacas galva. Te arī viņa dzimtas turpinātāji – ievērojami ārsti, ķirurgi un nozīmīgi sabiedriskie darbinieki.Īpašu interesi izraisa latviešu Pirmo vispārējo Dziesmu svētku (1873) uzvarētāja, Mazsalacas vīru kora diriģenta Pētera Hincenberga dzimta un tās turpinātāji.Pēkšēnu dzimtas koks vēsta par ievērojamo arhitektu Konstantīnu Pēkšēnu un latviešu pirmo dramaturģi Mariju Pēkšēnu.
Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiMuziejai DetaliauTurizmo vietovės Detaliau
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 9495
Parodytas paieškos rezultatuose : 94099


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
Dimzas, medelynas
Dimzas, medelynasDimzas siūlo klientams platų asortimentą dekoratyvinių augalų sodinukų. Floristikos medžiagos. Parengiame ir įgyvendiname apželdinimo projektus.
Ūdensdzirnavas, svečių namai
Ūdensdzirnavas, svečių namaiPoilsio centras vėl atstatyto malūno patalpose. Salė iškilmėms. Sauna su baseinu, liukso apartamentai su sūkurine vonia ir židiniu. Patogus apgyvendinimas.
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIANamų ir butų pirčių, pirčių, garinių pirčių, hamamo, elektrinių ir malkomis kūrenamų pirčių krosnių, garo generatorių ir kitos pirties įrangos statyba
HBH Juozo alus , poilsio centras
HBH Juozo alus  , poilsio centrasJūsų paslaugoms salės tiek mažoms, tiek didelėms grupėms. Įsimylėjėlių poroms ir šeimoms, pažymėtinų, istorinių datų šventimas.
Zariņi, svečių namai
Zariņi, svečių namaiSveiki atvykę į svečių namus "Zarini". Pirtis su baseinu, sauna, infraraudonųjų spindulių pirtis, nakvynė. Patalpos banketams ir iškilmėms.
LEAnD, SIA, buhalterinės paslaugos
LEAnD, SIA, buhalterinės paslaugosMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Bel-Doors, Durys ir baldai
Bel-Doors, Durys ir baldaiFinierētu un krāsotu iekšdurvju tirdzniecība
Dridži, poilsio ir sporto kompleksas
Dridži, poilsio ir sporto kompleksasPoilsio kompleksas "Dridži" su džiaugsmu laukia visų kaimo turizmo ir poilsio megėjų, siūlydami puikias gyvenimo sąlygas jaukiuose nameliuose. Svečių namai didesniam žmonių kiekiui,iš kurių atsiveria vaizdingas peizažas į pačio gyliausio Latvijos ežero Dridži krantus.
Visi banneri