Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Eva dārzam, SIA

Eva dārzam, SIA

Priežu iela 5, Babīte, Babītes pagasts, Babītes novads, Latvija, LV-2101
(+371) 29209496
(+371) 67509796
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiSodo technika ir reikmenys
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 8000
Parodytas paieškos rezultatuose : 44426
Žiūrėti kataloge : Sodo technika ir reikmenys


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
ESELO, centrinis sandėlis
ESELO, centrinis sandėlisSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
Osteria, kavinė
Osteria, kavinėEsame kavinė Aizputėje. Darbo dienomis siūlome karštą patiekalą pietums, taip pat gausų meniu ir elegantiškus bei gražius stalviršius šventėms, įskaitant vestuves, gimtadienius ir dar daugiau.
Jaunmoku pils, viešbutis
Jaunmoku pils, viešbutisPilis Jaunmoku pils - vietovės šedevras - muziejus, meno parodos, viešbutis ir vieta renginiams.
Gaišos toņos, laidojimo paslaugos
Gaišos toņos, laidojimo paslaugosLaidojimo paslaugų kompleksas, dokumentų sutvarkymas ir visi reikalingi reikmenys laidotuvėms, morgo paslaugos visą parą, agento iškvietimas į namus.
Ričarda kamīni, dumtraukių salonas
Ričarda kamīni, dumtraukių salonasRičarda židiniai nori, kad jūsų židinio interjeras būtų skirtingas ir pilnai tenkintų jūsų poreikius. Jūs galite užsakyti židinio kapsulę ir apdailą pagal savo skonį.
Indigo Line, SIA, esf ir eraf projektų financinės konsultacijos
Indigo Line, SIA, esf ir eraf projektų financinės konsultacijosUAB Indigo Lina gamina visą parengiamąjį ciklo valdymo programas ir projektus bendrai finansuoja ES struktūriniai fondai - ASF ir ERAF
Bucefāls, užeiga
Bucefāls, užeigaButsefal užeigos patalpos - banketams, stalų serviravimas, karštas ir šaltas maistas. Svečių namai, pirtis, baseinas.
Ūši, kempingai
Ūši, kempingaiKolkasrago artumas, jūros ir pušų kvapo prisotintas oras, senoji istorija ir unikalus vietos identitetas – tai Kolkos bruožai, kuriuos sugėrė ir Ūšu sēta bei jos žmonės. Siūlome pažinti tolimojo šiaurinio Kuržemės kampelio tapatybę mėgaujantis ramiu poilsiu prie jūros.
Visi banneri