Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Ķauzeru ala, ola

Līgatnes pagasts, Cēsu novads, Latvija
 
VisiPasiūlymai
Aprašymai
Labirintveidīga smilšakmens ala Vildogas labā krasta klintī, nedaudz lejpus Ķauzeru mājām, apm. 1 km augšpus Ratnieku – Vēveru ceļa tilta. Alas l = 22 m, h = 2,5 m, pl < 1,5 m. Alas ieeja šķiet mākslīgi paplašināta.
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiUolos

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 9450
Parodytas paieškos rezultatuose : 46213


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Avotkalni, poilsiavietės
Avotkalni, poilsiavietėsVieta poilsiui Avotkalni siūlo puikų poilsį ant upės Salacas kranto - vietos piknikams ir palapinėms, sporto aikštelės, įvairus inventorius, vaikų žaidimų aikštelės, plaukiojimas valtimis ir važinėjimas dviračiais, žvejyba.
Gungas, svečių namai
Gungas, svečių namaiGungas -&nbsp; etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Upmaļi, iškilmių namai
Upmaļi, iškilmių namaiPatalpos šventėms ir seminarams, pirtis su baseinu ir židiniu. Stalų serviravimas ir gyva muzika. Poilsis gamtoje ant Ligatne upės kranto.
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv siūlo naujas autodetales bet kokiam automobiliui. Lengvai ir greitai nupirksite įvairias detales, aksesuarus,tepalą ir visa kita.
Lonas Latvija, SIA, parduotuvė
Lonas Latvija, SIA, parduotuvėLONAS - yra miegamojo baldų ir kitų kokybiškų miego atributų gamintojas. Daugelis „LONAS“ čiužinių gamybos procesas yra kruopščiai rankų darbo. Užsakytus ir pagamintus LONAS produktus pristatysime savo transportu, o mūsų kurjerių komanda atveš čiužinį prie jūsų lovos, tačiau LONAS lova bus pristatyta ir surinkta jūsų namuose nemokamai.
Kaņepītes, ZS, biologinis žemės ūkis
Kaņepītes, ZS, biologinis žemės ūkis„Kaņepītes“ ekologiškai augina ir gamina įvairių rūšių grūdų produktus iš kviečių, rugių, miežių, avižų, grikių, žirnių ir kmynų. BIO miltai, grūdai, dribsniai ir kt.&nbsp;Atnešę savo pakuotę gausite,&nbsp;gausite malonią nuolaidą!
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
For Rest, svečių namai
For Rest, svečių namaiSvečių namai su terasa ant ežero kranto. Rusiška pirtis su vantomis ir aromatine arbata. Vieta organizuoti nedideles iškilmes 6-9 žmonėms.
Visi banneri