Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Mākslas galerija mans`s

Brīvības iela 154, Jēkabpils, Latvija
(+371) 65231953
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiMuziejai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 7936
Parodytas paieškos rezultatuose : 16444
Žiūrėti kataloge : Muziejai


Leibuk, IK
Leibuk, IKVisų rūšių verslo apskaitos paslaugos Konsultacijos pradedant verslą, pasirenkant tinkamiausią verslo formą, pasirenkant mokesčių režimą. „Leibuk“ teikia visapusiškas paslaugas, pradedant verslo plano rengimu, įmonės formavimu, apskaitos tvarkymu ir ekonomine analize įmonėms.
ASTRA TŪRE, kelionių biuras
ASTRA TŪRE, kelionių biurasAvioKases.lv. Aviabilietai, bilietų kasos, rezervavimas, pardavimas. Viešbučių rezervavimas. Užsakomieji skrydžiai. Draudimas. Automobilių nuoma. Autobusų bilietai.
Mārkulīči, medžioklės sporto ir poilsio vieta
Mārkulīči, medžioklės sporto ir poilsio vietaMārkulīči lauko šaudyklose galima išbandyti įvairius medžioklinius šaunamuosius ginklus, šaudyti iš lanko, pasisemti žinių iš įgudusio šaudymo instruktoriaus. Čia įrengtos sporto aikštelės, neįprastos laisvo kritimo sūpynės, taip pat galimybė pernakvoti jaukiuose svečių namuose su pirtimi.
Rozā sapnis, karnavalo ir vakarinių suknelių nuoma, internetinė parduotuvė
Rozā sapnis, karnavalo ir vakarinių suknelių nuoma, internetinė parduotuvėRožinė svajonė. Karnavalinės ir vakarinės suknelės, nuoma ir aksesuarai.
Embūtes muiža, svečių namai
Embūtes muiža, svečių namaiNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusų nuoma
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusų nuomaUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Ilona Einika, Fotografas
Ilona Einika, FotografasGaliu drąsiai teigti, kad esu įsimylėjęs fotografiją. Ši veikla – ne tik hobis, o galimybė įamžinti savo natūralų grožį ir galimybė kurti istoriją. Fotosesijos metu visada fiksuoju akimirką ir stengiuosi užfiksuoti tikras emocijas: laimę, ašaras, juoką, nuostabą, meilę. Visada esu atvira bendradarbiavimui ir naujiems iššūkiams!
Kompānija Avotiņi, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomis
Kompānija Avotiņi, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomisStatybinių medžiagų pardavimas, stogų ir sienų gamyba, gamyba iš plonasluoksnio plieno. Daugiau nei 2000 pavadinimų, kurie yra pagaminti iš aukštos kokybės žaliavų, naudojant pažangiausias technologijas. Progresyvios stogų technologijos.
Birzgaļi Z/S, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība
Birzgaļi Z/S,  lauksaimniecības tehnikas tirdzniecībaNauji ir naudoti traktoriai iš Japonijos. Priekabos, plūgai, akėčios, traktorių techninė priežiūra ir garantinis remontas MITSUBISHI, FOTON, KUBOTA, ISEKI, MURATORO, YANMAR
Labs virziens, SIA
Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
Visi banneri