Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Elektrotehnika, individuālais uzņēmums

Partizānu iela 21, Balvi, Balvu novads, Latvija
(+371) 64521461
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiBaldai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5700
Parodytas paieškos rezultatuose : 36070
Žiūrėti kataloge : Baldai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
PTC, SIA, įpakavimas
PTC, SIA, įpakavimasPTC SIA 5000 prekyba įvairių rūšių pakavimo medžiagomis, pagalbinėmis medžiagomis, įranga, galimybė gauti medžiagas bet kokiais kiekiais.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glamping
Nomadic Homes glempings Tipi village, glampingTIPI VILLAGE - unikali poilsio vieta su plačia teritorija, kurioje galėsite atrasti naujų jausmų nakvodami mūsų „Tipi“ palapinėse, susilieti su gamta, mėgautis tyla ir ramybe toli nuo miesto, pamatyti elnių ir stirnų bandas, paplaukioti šalia esančiuose vandenyse , leistis į žygius miško takais, šaudyti iš lanko, mėgautis natūraliu kraštovaizdžio grožiu ir patirti nepamirštamų kaimo nuotykių.
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAĮmonė užsiima lengvųjų automobilių, mikroautobusų ir mažų sunkvežimių nuoma ir prekyba. Jūsų patogumui siūlome šiuos automobilius: Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Muižnieki, kempingai
Muižnieki, kempingaiMuižnieki, kempingas prie Usmas ežero. Svečių namai, pirtis, vietos palapinėms. Poilsis gamtoje, žvejyba, valčių ir katerių nuoma.
UAB Tvora, vartai, tvoros, automatika
UAB Tvora, vartai, tvoros, automatikaUAB Tvora - tai siauros specializacijos įmonė, parduodanti visų tipų tvoras ir susijusias prekes. Mes esame oficialus atstovai daugelio Europos gamintojų Baltijos šalyse.
Kļava
KļavaViena iš naujausių Klavas apraiškų yra bendradarbiavimas su žinomu vokiečių medinių durų gamintoju - firma LEBO, kuri perka Latvijoje pagamintus tiksliai obliuotus ruošinius durų rėmų gamybai.
Dimzas, medelynas
Dimzas, medelynasDimzas siūlo klientams platų asortimentą dekoratyvinių augalų sodinukų. Floristikos medžiagos. Parengiame ir įgyvendiname apželdinimo projektus.
Visi banneri