Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Rīgas Ziemeļu rajona izpilddirekcija, Iedzīvotāju dzīvesvietas reģistrācijas nodaļa

Rūpniecības iela 21, Rīga, Latvija, LV-1045
(+371) 67026618
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiGyvenamosios vietos registracija

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 11041
Parodytas paieškos rezultatuose : 64140
Žiūrėti kataloge : Gyvenamosios vietos registracija


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
ID Rugāji, staliaus darbai
ID Rugāji, staliaus darbaiIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Granitops
GranitopsGRANITOPS - atsparios polimerinės medžiagos dangų paviršiams. Suteikia paviršiui elegantišką granito išvaizdą, gero naudojimo ir priežiūros savybes.
Lonas Latvija, SIA, parduotuvė
Lonas Latvija, SIA, parduotuvėLONAS - yra miegamojo baldų ir kitų kokybiškų miego atributų gamintojas. Daugelis „LONAS“ čiužinių gamybos procesas yra kruopščiai rankų darbo. Užsakytus ir pagamintus LONAS produktus pristatysime savo transportu, o mūsų kurjerių komanda atveš čiužinį prie jūsų lovos, tačiau LONAS lova bus pristatyta ir surinkta jūsų namuose nemokamai.
Porto Resort, viešbutis
 Porto Resort, viešbutisPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
Waldmeisteri, svečių namai
Waldmeisteri, svečių namaiJūsų laukia jauki salė su baru, pirtimi ir 11 kambarių su visais patogumais. Būkite su mumis ir mėgaukitės gražia gamta!
Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontas
Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontasHusqvarna ir kitų gamintojų sodo technikos remontas, techninis aptarnavimas. Jūsų vejapjovės, žoliapjovės, pjūklai, traktoriai ar kita sodo technika paklius į patyrusias rankas, bus prižiūrima ir remontuojama.
Kompānija Avotiņi, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomis
Kompānija Avotiņi, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomisStatybinių medžiagų pardavimas, stogų ir sienų gamyba, gamyba iš plonasluoksnio plieno. Daugiau nei 2000 pavadinimų, kurie yra pagaminti iš aukštos kokybės žaliavų, naudojant pažangiausias technologijas. Progresyvios stogų technologijos.
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Visi banneri