Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Nineo, salonveikals

Skolas iela 19, Rīga, Latvija
(+371) 67286023
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiOdos gaminiai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 7141
Parodytas paieškos rezultatuose : 43720
Žiūrėti kataloge : Odos gaminiai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Medus veikals, parduotuvė
Medus veikals, parduotuvėSiūlo: Daugiau nei 30 rūšių medų, surinktą iš Latvijos bitynų, maisto papildus, bičių vašką, 100% bičių vaško žvakes, bičių produktus (žiedadulkes, bičių duoną, bičių pienelį, bičių pikį).
Juku dzirnavas, poilsio kompleksas
Juku dzirnavas, poilsio kompleksasJuku Dzirnavas – tai gražus 85 hektarų plotas ramios gamtos su įvairiomis pramogomis ir gausiu nakvynės pasirinkimu poroms, šeimoms ir grupėms.
Hotel KOLUMBS, viešbutis
Hotel KOLUMBS, viešbutisGaidām ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, atpūtai un izklaidei. Viesnīcā pieejami 30 mājīgi un komfortabli numuriņi, konferenču un semināru zāle ar patīkamu interjeru. Restorānā kopā ar draugiem varēsit aizmirst ikdienas steigu un rūpes. Atpūtas kompleksā varēsit baudīt saunu ar hidromasāžas vannu.
Stieress, kempingai
Stieress, kempingaiKempingas Stieress siūlo keturviečius ir dviviečius numerius, palapinių vietas. Kempinge galima suvalgyti sočius pietus kavinėje. Įrengtas dušas ir tualetai , 400 m - jūra.
Kaņepītes, ZS, biologinis žemės ūkis
Kaņepītes, ZS, biologinis žemės ūkis„Kaņepītes“ ekologiškai augina ir gamina įvairių rūšių grūdų produktus iš kviečių, rugių, miežių, avižų, grikių, žirnių ir kmynų. BIO miltai, grūdai, dribsniai ir kt. Atnešę savo pakuotę gausite, gausite malonią nuolaidą!
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A užsiima surenkamų medinių modeliukų ir graviruotų vaizdų ant medžio gamyba. Produkcija skirta ne tik vaikams, bet ir suaugusiems.
Švinkates, svečių namai
Švinkates, svečių namaiSvečių namai Švinkates, siūlo poilsio salę su židiniu, virtuve, miegamaisiais ir pirtį. Prie namų yra gražus tvenkinys, kuriame taip pat galima žvejoti.
Līcīši, apžvalgos ūkis
Līcīši, apžvalgos ūkisSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Madaras, poilsio namai
Madaras, poilsio namaiPoilsio vieta įsikurusi anr vaizdingo Usmas ežero kranto. Namas poilsiui su trim miegamaisiais. Dviejuose po dvi lovas, trečiame keturios. Židinio patalpa ir virtuvė.
Visi banneri