Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Latpass aviolīnijas, aviokompānija

Rīga, Starptautiskā lidosta "Rīga", Rīga, Latvija, LV-1053
(+371) 67207126
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiKrovinių transportavimas lėktuvais

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 8263
Parodytas paieškos rezultatuose : 29169
Žiūrėti kataloge : Krovinių transportavimas lėktuvais


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Indrāni, svečių namai
Indrāni, svečių namaiIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētava130 rūšių formų ir spalvų spygliuočių augalai, 250 rūšių lapuočių krūmai ir medžiai, kurie skiriasi spalva.
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiŠiuo metu vynuogių augalų augintojos ir veislių rinkėjos Gatos Kužums ūkyje tikrinimo tikslais auginama daugiau nei 300 vynuogių veislių. Kiekvienais metais kolekcija papildoma 20 - 30 naujų veislių, atsisakant tų, kurios netinka mūsų sąlygoms. Mielai jums padėsime auginti vaisingą vynmedį savo namuose, kuris džiugins saldžiomis ir sultingomis uogomis.
Pa Laimes Taku, pensionas
Pa Laimes Taku, pensionasPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramikė Dace Grinberga dirba su spalvotų akmenų masėmis, moliu ir porcelianu. Modernus daiktų interjeras. Paprastos ažūrinės formos su kitokia faktūra.
Mīts, akmens apdirbimas
Mīts, akmens apdirbimasBendrija MITS gamina 15 rūšių ir 8 spalvų betonines grindinio trinkeles, kelių ir šaligatvių bordiūrus, betoninius laiptus.
Indigo Line, SIA, esf ir eraf projektų financinės konsultacijos
Indigo Line, SIA, esf ir eraf projektų financinės konsultacijosUAB Indigo Lina gamina visą parengiamąjį ciklo valdymo programas ir projektus bendrai finansuoja ES struktūriniai fondai - ASF ir ERAF
Kempings Sīļi, kempingai
Kempings Sīļi, kempingaiKeturviečiai nameliai, pirtis, vietos palapinėms ir piknikas ant pačio jūros kranto. Jūros skardis, Jurkalne 5 km. Paplūdimio tinklinio, krepšinio ir futbolo aikštelės.
Visi banneri