Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

MM grupa, autoserviss

Brīvības iela 116, Rīga, Latvija, LV-1001
(+371) 67314069
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiAutomobiliniai stiklai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 7256
Parodytas paieškos rezultatuose : 57564
Žiūrėti kataloge : Automobiliniai stiklai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Dimzas, medelynas
Dimzas, medelynasDimzas siūlo klientams platų asortimentą dekoratyvinių augalų sodinukų. Floristikos medžiagos. Parengiame ir įgyvendiname apželdinimo projektus.
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
Hotel KOLUMBS, viešbutis
Hotel KOLUMBS, viešbutisGaidām ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, atpūtai un izklaidei. Viesnīcā pieejami 30 mājīgi un komfortabli numuriņi, konferenču un semināru zāle ar patīkamu interjeru. Restorānā kopā ar draugiem varēsit aizmirst ikdienas steigu un rūpes. Atpūtas kompleksā varēsit baudīt saunu ar hidromasāžas vannu.
Kaņepītes, ZS, biologinis žemės ūkis
Kaņepītes, ZS, biologinis žemės ūkis„Kaņepītes“ ekologiškai augina ir gamina įvairių rūšių grūdų produktus iš kviečių, rugių, miežių, avižų, grikių, žirnių ir kmynų. BIO miltai, grūdai, dribsniai ir kt. Atnešę savo pakuotę gausite, gausite malonią nuolaidą!
Dzīpari S, tekstilės dirbiniai
Dzīpari S, tekstilės dirbiniaiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Lonas Latvija, SIA, parduotuvė
Lonas Latvija, SIA, parduotuvėLONAS - yra miegamojo baldų ir kitų kokybiškų miego atributų gamintojas. Daugelis „LONAS“ čiužinių gamybos procesas yra kruopščiai rankų darbo. Užsakytus ir pagamintus LONAS produktus pristatysime savo transportu, o mūsų kurjerių komanda atveš čiužinį prie jūsų lovos, tačiau LONAS lova bus pristatyta ir surinkta jūsų namuose nemokamai.
Terion, veterinarijos klinika
Terion, veterinarijos klinikaVeterinarinė terapija (kainos yra labai priimtinos), tyrimas, šuniukų skiepijimas, kompleksinis vakcinavimas šunims ir katėms.
Pirts Asni, pirtis
Pirts Asni, pirtisPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
Visi banneri