Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Extra, sportinių šokių klubas

Oskara Kalpaka iela 74, Liepāja, Latvija, LV-3417
(+371) 29706582
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiBaleto ir šokių mokyklosMokymo ir ugdymo centrai, Įvairios mokyklos

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 7942
Parodytas paieškos rezultatuose : 88418
Žiūrėti kataloge : Baleto ir šokių mokyklos


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Latrex laivas
Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
Žuvine, žuvies restoranas
Žuvine, žuvies restoranasŽuvinė - tik vienintelis specializuotas jūros gėrybių restoranas Palangoje, geras prasiblaškymas Basanavičiaus gatvėje,šviežiai paruošti patiekalai iš žuvies.
Baltic Media, vertimų biuras
Baltic Media, vertimų biurasVertimų biuras Baltic Media Ltd. yra pirmaujanti kalbų paslaugų įmonė Šiaurės Europoje. Ji teikia vertimo ir lokalizavimo bei kalbų mokymo paslaugas. Vertimai iš ir į švedų, suomių, danų, islandų, norvegų, farerų, vokiečių, anglų, lenkų, rusų, latvių, lietuvių ir estų kalbas.
Mucenieki, kaimo namas
Mucenieki, kaimo namasSodyba Mucenieki įsikūrusi Abavsko krašte, ramioje pamiškėje. Didelis kiemas ir tvenkinys. Atskirame pastate pirtis su židiniu ir karaoke.
RC Auto , autoservisas
RC Auto , autoservisasCar Service,Važiuoklės remontas. Automobiliai dignostik ir remontas. Variklio remontas. Laikas diržų ir jiems gaminti naudojamas beltingas kaita. Pavarų dėžės remontas. Greita alyvos keitimo. Stabdžių sistemos remontas. Suvirinimo
Žuvėdra, viesnīca, restoranas
Žuvėdra, viesnīca, restoranasViešbutis - restoranas - laisvalaikio centras "Žuvėdra" Ignalinoje. Ežerų kraštas kviečia!
Leonīda Krāsnis, krosnių mūrytojas
Leonīda Krāsnis, krosnių mūrytojasKrosnys pirtims, namams ir židiniai sodams. Tikros rusiškos pirties krosnys. Krosnys kepimui, virimui ir šutinimui. Krosnies dydį ir struktūrą galime keisti priklausomai nuo kliento ir suderinti su patalpos interjeru.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Photorent, IK
Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
Visi banneri