Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Baltānovs I., veterinārārsts

Sporta iela 5-7, Pociems, Katvaru pagasts, Limbažu novads, Latvija, LV-4061
(+371) 64050534
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiVeterinarijos chirurgai, veterinarijos felčeriai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6150
Parodytas paieškos rezultatuose : 39516
Žiūrėti kataloge : Veterinarijos chirurgai, veterinarijos felčeriai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Skaistkrasti, pirtis
Skaistkrasti, pirtisSvečių namai Tinuzi. Nemokamas WiFi. Pirtis ir kubilas. Kai kuriuose numeriuose yra visiškai įrengtos virtuvėlės, plokščiaekraniai televizoriai su palydovine televizija ir DVD. Jojimo žirgai ir žūklės.
Maripol, SIA, kailinių paltų ir kepurių siuvimo salonas
Maripol, SIA, kailinių paltų ir kepurių siuvimo salonasEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
BV Pack, SIA, įpakavimas
BV Pack, SIA, įpakavimasBALT WARRANT gamina popierinius paketus. Dizaino kūrimas, saugojimas ir pristatymas urmu dalimis.
Beach Hotel Liepāja, viešbutis
Beach Hotel Liepāja, viešbutisKviečiame jus apsilankyti Beach Hotel Liepaja! Dviejuose aukštuose yra 23 ryškaus stiliaus kambariai! Mes esame vėjo atstumu nuo jūros, vėjas du kartus papūtė - ir jūs Rožu aikštėje!
Kokaudzētava Baltezers, miško sodinukų veisimas
Kokaudzētava Baltezers, miško sodinukų veisimasKokaudzētavas Baltezers - veisimas, auginimas ir prekyba dekoratyviniais augalais, plačiausias augalų asortimentas Latvijoje. 500 pavadinimų augalai.
Indigo Line, SIA, esf ir eraf projektų financinės konsultacijos
Indigo Line, SIA, esf ir eraf projektų financinės konsultacijosUAB Indigo Lina gamina visą parengiamąjį ciklo valdymo programas ir projektus bendrai finansuoja ES struktūriniai fondai - ASF ir ERAF
JS WoodMagic , medžio apdirbimas
JS WoodMagic , medžio apdirbimasKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Rendoks SIA
Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
Visi banneri