Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

D un A Bauska, veikals

Īslīces iela 1a, Bauska, Bauskas novads, Latvija, LV-3901
(+371) 63924260
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiŽemės ūkio technikos remontas

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 20728
Parodytas paieškos rezultatuose : 22299
Žiūrėti kataloge : Žemės ūkio technikos remontas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Mežinieku mājas, svečių namai
Mežinieku mājas, svečių namaiMežinieku mājas . Naktsmītnes (54 pers.+ papildvietas); Banketi (zāle 120 pers.); Kāzu galdi; Ēdināšana; Pirtis (sauna, džakūzi, kubuls); Pirtnieks, masieris;  Ekskursijas dabā; Aktivitātes bērniem. Radošās darbnīcas. Rezervācija pēc iepriekšējās pieteikšanās!
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsTai ne tik parduotuvė, kur galima rasti praktinių, originalių dalykų, bet ir socialinė platforma, kurioje rengiami koncertai, parodos ir aukcionai.
Ergoss, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomis
Ergoss, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomis"Ergoss". Prekyba medienos plokštėmis - faniera, baldine faniera, OSB plokštėmis. Išpjovimas pagal užsakymą. Individualūs baldai. Sukurta klientų bazė.
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apdirbimas
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apdirbimasMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS - moderni trijų korpusų vila ant Kuršių marių kranto Pervalkoje, nedidelėje Neringos gyvenvietėje.
Vecliepas, laisvalaikio namai
Vecliepas, laisvalaikio namaiVECLIEPAS, ant Ventos upės kranto. Galimybė žvejoti ir sportuoti. Patalpos šventėms. Namai su terasomis ir griliais.
R. A. Kaspari, statybos ir remonto darbai
R. A. Kaspari, statybos ir remonto darbaiR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Bekiški, svečių namai
Bekiški, svečių namaiMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
VEIPRO, SIA, svarstyklės ir svarstyklių remontas
VEIPRO, SIA, svarstyklės ir svarstyklių remontasGaminame, parduodame ir prižiūrime tiek automatines, tiek rankines elektronines svarstykles ir svėrimo sistemas. Mes bendradarbiaujame su pasaulyje pirmaujančiais masto ir masto komponentų gamintojais, siekdami teikti aukštos kokybės produktus ir paslaugas visiems verslo sektoriams.
Visi banneri