Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Italinox Baltic

Krišjāņa Barona iela 136, Rīga, Latvija, LV-1012
(+371) 67290201
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiMetalas, metalo prekyba

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 7413
Parodytas paieškos rezultatuose : 44079
Žiūrėti kataloge : Metalas, metalo prekyba


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Muižnieki, kempingai
Muižnieki, kempingaiMuižnieki, kempingas prie Usmas ežero. Svečių namai, pirtis, vietos palapinėms. Poilsis gamtoje, žvejyba, valčių ir katerių nuoma.
Granitops
GranitopsGRANITOPS - atsparios polimerinės medžiagos dangų paviršiams. Suteikia paviršiui elegantišką granito išvaizdą, gero naudojimo ir priežiūros savybes.
Jaunarāji, kempingai
Jaunarāji, kempingaiPoilsis prie Gaujos upės. Galite maloniai poilsėti pušyne ant Gaujos upės kranto. Jūsų paslaugom bus penki nauji ir patogūs 8-viečiai nameliai svečiams, kaimiška pirtid ir salė banketams.
Ligas, svečių namai
Ligas, svečių namaiSvečių namai "Līgas", mes pagalvojome apie jūsų patogumus. Galime priimti net iki 10 žmonių, ir taip pat siūlo nakvynę. Gaivus baseinas, garinė pirtis, puiki muzika, puikiai įrengta virtuvė - viskas Jūsų patogumui.
Bea aizkaru centrs, salonas
Bea aizkaru centrs, salonasUžuolaidų salonas Bea. Audiniai, užuolaidos ir staltiesės, karnizai, roletai, vertikalios, horizontalios žaliuzės, aksesuarai ir reikmenys siuvimui.
Vānes māja, svečių namai
Vānes māja, svečių namaiSvečių namai yra apie 100 km nuo Rygos. Name gali apsistoti iki 12 žmonių. Prie namo yra neseniai iškastas tvenkinys, kuriame pasimėgavus pirtimi ar pirtimi galima išsimaudyti.
Rūķīši, svečių namai
Rūķīši, svečių namaiRūķīši, viesu māja Murjāņos. Atpūta pie Gaujas, naktsmītnes, pirts, banketu zāle, telšu vietas.
For Rest, svečių namai
For Rest, svečių namaiSvečių namai su terasa ant ežero kranto. Rusiška pirtis su vantomis ir aromatine arbata. Vieta organizuoti nedideles iškilmes 6-9 žmonėms.
PTC, SIA, įpakavimas
PTC, SIA, įpakavimasPTC SIA 5000 prekyba įvairių rūšių pakavimo medžiagomis, pagalbinėmis medžiagomis, įranga, galimybė gauti medžiagas bet kokiais kiekiais.
Visi banneri