Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Ausvud

Ganību iela 27, Alūksne, Alūksnes novads, Latvija, LV-4301
(+371) 29275743
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiMedžio apdirbimas

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6460
Parodytas paieškos rezultatuose : 42397
Žiūrėti kataloge : Medžio apdirbimas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Skaistkrasti, pirtis
Skaistkrasti, pirtisSvečių namai Tinuzi. Nemokamas WiFi. Pirtis ir kubilas. Kai kuriuose numeriuose yra visiškai įrengtos virtuvėlės, plokščiaekraniai televizoriai su palydovine televizija ir DVD. Jojimo žirgai ir žūklės.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
ID Rugāji, staliaus darbai
ID Rugāji, staliaus darbaiIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Zanzibāra, kempingai
Zanzibāra, kempingaiKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Aivars-K, akmens apdirbimas
Aivars-K, akmens apdirbimasAkmens apdirbimas. Gaminiai iš metalo ir akmens, interjero elementai, sodo skulptūros, kapinių paminklai, fontanai, šviestuvai, akmeniniai stalai ir suolai ...
Florius, SIA
Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsTai ne tik parduotuvė, kur galima rasti praktinių, originalių dalykų, bet ir socialinė platforma, kurioje rengiami koncertai, parodos ir aukcionai.
RUSSO-BALT, automobilių priekabos ir priekabos
RUSSO-BALT, automobilių priekabos ir priekabosGamybos komercinė įmonė RUSSO-BAL - pirmoji lengvųjų automobilių ir mokroautobusų traukimo grąžulų gamintoja Latvijos Respublikoje.
Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
Visi banneri