Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Volma, veikals

Vecumnieku iela 3, Rīga, Latvija, LV-1067
(+371) 67703529
 
VisiPasiūlymai
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiBakalėjos prekės

INETA LESĪTE, stilistas
INETA LESĪTE, stilistasLAK visažisto amato meistras, stilistė Ineta Lesitė. Konsultacijos, drabužių ir aksesuarų parduotuvė, makiažas, mokymai.
Bel-Doors, Durys ir baldai
Bel-Doors, Durys ir baldaiFinierētu un krāsotu iekšdurvju tirdzniecība
Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
Vestiena***, viešbutis
Vestiena***, viešbutisSvečių namai, kavinė, patalpos seminarams bei pirtis. Žvejyba aplinkiniuose ežeruose ir grybų rinkimas. Netoliese yra Latvijos pasididžiavimas - Gaizinkalnis (311 m), ten šalia - Bākūžkalns (268 m).
Iešnalė, kaimo namas
Iešnalė, kaimo namasŠiuolaikinė sodyba- "Iešnalė" Žemaitijos nacionaliniame parke, prie Iešmalis ežero. Kambariai su patogumais, banketų salė, pirtis.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaKaimo verpalai iš Latvijoje išaugintų avių. Vilnos apdirbimas nuo skalbimo iki gatavų verpalų. Perkame, keičiame neskalbtą vilną.
Kaņepītes, ZS, biologinis žemės ūkis
Kaņepītes, ZS, biologinis žemės ūkis„Kaņepītes“ ekologiškai augina ir gamina įvairių rūšių grūdų produktus iš kviečių, rugių, miežių, avižų, grikių, žirnių ir kmynų. BIO miltai, grūdai, dribsniai ir kt. Atnešę savo pakuotę gausite, gausite malonią nuolaidą!
Rozā sapnis, karnavalo ir vakarinių suknelių nuoma, internetinė parduotuvė
Rozā sapnis, karnavalo ir vakarinių suknelių nuoma, internetinė parduotuvėRožinė svajonė. Karnavalinės ir vakarinės suknelės, nuoma ir aksesuarai.
EST Tehnoloģijas, SIA, prekyba ir svarstyklių remontas
EST Tehnoloģijas, SIA, prekyba ir svarstyklių remontasVisų rūšių svarstyklių prekyba ir remontas. Svarstyklės prekybai, namams, sandėliui, medicinai, krovimo tarnyboms, laboratorijoms ir dar daugiau.
For Rest, svečių namai
For Rest, svečių namaiSvečių namai su terasa ant ežero kranto. Rusiška pirtis su vantomis ir aromatine arbata. Vieta organizuoti nedideles iškilmes 6-9 žmonėms.
Visi banneri