Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

VA un Ko, veikals

Eduarda Tisē iela 54a, Liepāja, Latvija, LV-3411
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiBakalėjos prekės

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 8500
Parodytas paieškos rezultatuose : 28255
Žiūrėti kataloge : Bakalėjos prekės


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Riekstkalni, medelynas
Riekstkalni, medelynasSpecializuotas riešutmedžių medelynas „RIEKSTKALNI“ siūlo šalčiui atsparius riešutmedžių sodinukus iš Kanados, tinkamus Latvijos klimatui. Mūsų sodinukai išauginti iš geriausių Kanados veislių motininių medžių sėklų, todėl daigai geriau prisitaiko prie Latvijos klimato, dirvožemio ir šviesos režimo.
Lotes Toys, parduotuvė
Lotes Toys, parduotuvėLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB gamina gaminius iš stiklo. Lauko baseinų, valčių, kanojų ir gelbėjimo plaustų gamyba, modelių ir formų gamyba betono liejiniams.
Jette, taikomoji dailė
Jette, taikomoji dailėAmatniecības uzņēmums Jette. Tradicijų išsaugojimas ir dekoratyvinio siuvinėjimo darbai. Siuvinėjimo meno darbai iš odos.
Park Hotel Kekava, viešbutis
Park Hotel Kekava, viešbutisViešbutis, patalpos konferencijoms ir seminarams, sauna, baras, stalų serviravimas įvairiems renginiams.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaKaimo verpalai iš Latvijoje išaugintų avių. Vilnos apdirbimas nuo skalbimo iki gatavų verpalų. Perkame, keičiame neskalbtą vilną.
Ligas, svečių namai
Ligas, svečių namaiSvečių namai "Līgas", mes pagalvojome apie jūsų patogumus. Galime priimti net iki 10 žmonių, ir taip pat siūlo nakvynę. Gaivus baseinas, garinė pirtis, puiki muzika, puikiai įrengta virtuvė - viskas Jūsų patogumui.
Liedags, svečių namai
Liedags, svečių namaiSvečių namai yra ant Liepoja-Ventspilis plento. Svečių namai Liedags siūlo 16 įrengtų kambarių, užkandinė baras, patalpos konferencijoms ir renginiams, pirtį su baseinu.
Dienliliju Dārzs, parkas
Dienliliju Dārzs, parkasSodas užsiima atsparių šalčiui lelijų selekcija, auginimu ir pardavimu.
Visi banneri