Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Smiltnieks un partneri, parduotuvė - baras

Stabu iela 29, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 67276757
 
VisiPasiūlymai
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiBakalėjos prekės

Magnus Hotel, viešbutis
Magnus Hotel, viešbutisMAGNUS HOTEL - naujas trijų žvaigždučių viešbutis Kauno miesto centre. Devynių aukštų pastate yra 82 modernūs ir jaukūs dviviečiai kambariai, 7 iš jų liukso klasės.
Lielkaibēni, svečių namai
Lielkaibēni, svečių namaiDvi salės su židiniais, nakvynė (30 lovų). Vakarėliai iki 70 žmonių, maitinimo paslaugos, vaišių stalo serviravimas.
Zāģeri, svečių namai
Zāģeri, svečių namaiBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Jaunsvelmes, svečių namai
Jaunsvelmes, svečių namaiJaunsvelmes. Galimybė puikiai pailsėti, organizuojant išleistuves ar kitus kviestinius renginius 80 svečių, žaliame gamtos kampelyje.
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMiolans, SEIFAI atsparūs ugniai, ŠARVUOTI seifai, seifai su laiko užlaikymu. Metalinės DURYS - gamyba, montavimas, aptarnavimas.
Campo, vandens turizmas
Campo, vandens turizmasCampo. Viskas apie irklavimą. Turizmo maršrutai, inventorius, nuoma, prekyba. Kanojos ir baidarės. Irklavimo mokykla.
Parketa grīdu pilns serviss
Parketa grīdu pilns servissGrindų parketas, geriausios gamintojų kainos. Ąžuolo masyvo lentos, ąžuolinis parketas, vinilinės grindys. Plačios dvisluoksnės lentos ir silkės parketas. Klojimas, šlifavimas, lakavimas, vaškavimas. Medinių grindų remontas, remontas, atnaujinimas, restauravimas. Parduotuvė Valmieras iela 34, Ryga. Profesionalumas ir aukščiausia kokybė
HBH Juozo alus , poilsio centras
HBH Juozo alus  , poilsio centrasJūsų paslaugoms salės tiek mažoms, tiek didelėms grupėms. Įsimylėjėlių poroms ir šeimoms, pažymėtinų, istorinių datų šventimas.
Kandava, viešbutis
Kandava, viešbutisMaloniai prašome atvykti į naują kavinę Kandava, įsikūrusią Senamiestyje Kandava, į rafinuotą ir jaukią aplinką tuo pačiu metu. Siūlome 10 puikiai įrengtų kambarių, salę banketams ir konferencijoms, pirtį su sūkurine vonia.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Visi banneri