Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Jaunkalēji ZS, kepykla

Saules iela 19, Madona, Madonas novads, Latvija, LV-4831
(+371) 29104869
 
VisiPasiūlymaiVideo
Video
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiDuona ir gaminiai iš miltų

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 9984
Parodytas paieškos rezultatuose : 24473
Žiūrėti kataloge : Duona ir gaminiai iš miltų


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Cīrulīši, sveikatos ir poilsio centras
Cīrulīši, sveikatos ir poilsio centrasPatalpos iškilmėms, konferencijoms ir seminarams, viešbutis, pirtis, džakuzi, aktyvus poilsis, vasaros stovyklos vaikams...
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Vilar Hotel, viešbutis
Vilar Hotel, viešbutis„Vilar Hotel SPA“ yra Aizkrauklėje, už 90 km nuo Rygos. Čia galite pamiršti miesto šurmulį, tikrai atsipalaiduoti ir pailsėti su savo mylimais draugais ir šeima. Viešbutyje „Vilar“ yra jaukūs kambariai, vieta, SPA centras, treniruoklių salė ir teniso kortai.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaKeramika. Senovės keramikos technologija, kur išmintis, kukli elegancija ir praktiškumas yra aukšto meistriškumo pagrindas.
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsTai ne tik parduotuvė, kur galima rasti praktinių, originalių dalykų, bet ir socialinė platforma, kurioje rengiami koncertai, parodos ir aukcionai.
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT yra patikimas oro kompresorių įrangos tiekėjas. Esame pasirengę teikti visą su oro kompresoriais susijusių paslaugų grandinę: nuo pristatymo ir montavimo iki žaliavų tiekimo ir aptarnavimo. Mūsų įmonės sėkmė grindžiama didele patirtimi ir aukštos kokybės kompresorių įrangos (sraigtinių ir stūmoklinių kompresorių, suslėgto oro sausintuvų, pagrindinių filtrų, oro sistemų) pasiūla. Mes tiekiame gerai žinomų gamintojų - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor - kompresorių įrangą
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Rīgas Logi, durys ir langai
Rīgas Logi, durys ir langaiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Papes Čakstes, svečių namai
Papes Čakstes, svečių namaiTurizmo bazė "Papes Cakstes" yra vienoje iš vaizdingiausių ir ramiausių ornitologinio Latvijos rezervato vietoje iš abiejų pusių,
Visi banneri