Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
MK Latvija, nedēļas avīze

MK Latvija, nedēļas avīze

Brīvības iela 57 - 7, Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 67276700
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiSpaudos leidimai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 75695
Parodytas paieškos rezultatuose : 79793
Žiūrėti kataloge : Spaudos leidimai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Dzīpari S, tekstilės dirbiniai
Dzīpari S, tekstilės dirbiniaiDzīpars siūlo rankdarbius iš lino ir vilnos. Darbas seno tipo medinėmis staklėmis, kurias galima pamatyti etnografiniame muziejuje.
Nabīte, kempingai
Nabīte, kempingaiVaizdinga vieta, ant Lielā Naba ežero kranto, svečių namai, pirtis, 28 stovyklavietės. Vandens dviračių ir valčių nuoma, sporto ir vaikų žaidimų aikštelės. Lauko kavinė ir estrada..
Priedes māja, svečių namai
Priedes māja, svečių namaiViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Anemones, glamping
Anemones, glampingGlamping Anemones yra nauja poilsio vieta Pliencieme 900m nuo jūros. Glamping yra pušimis apaugusioje, žalioje, žydinčioje vietoje. Netoliese: pasivaikščiojimo takai su mėlynėmis, bruknėmis ir grybais. Glampinge įrengta virtuvės zona, kurioje rasite šaldytuvą, indus, indukcinę viryklę, mikrobangų krosnelę, kavos aparatą. Kabinoje yra dušas, tualetas, oro šilumos siurblys (temperatūra gali būti vėsinama arba šildoma), granulinis židinys.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Patalpos banketams ir iškilmėms. Sporto renginių organizavimas
Indigo Line, SIA, esf ir eraf projektų financinės konsultacijos
Indigo Line, SIA, esf ir eraf projektų financinės konsultacijosUAB Indigo Lina gamina visą parengiamąjį ciklo valdymo programas ir projektus bendrai finansuoja ES struktūriniai fondai - ASF ir ERAF
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsGlobos namai - alternatyvios jaunimo su ribotomis galimybėmis priežiūros centras.
RC Auto , autoservisas
RC Auto , autoservisasCar Service,Važiuoklės remontas. Automobiliai dignostik ir remontas. Variklio remontas. Laikas diržų ir jiems gaminti naudojamas beltingas kaita. Pavarų dėžės remontas. Greita alyvos keitimo. Stabdžių sistemos remontas. Suvirinimo
Švinkates, svečių namai
Švinkates, svečių namaiSvečių namai Švinkates, siūlo poilsio salę su židiniu, virtuve, miegamaisiais ir pirtį. Prie namų yra gražus tvenkinys, kuriame taip pat galima žvejoti.
Visi banneri