Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

NEA poligrāfija

Kaļķu iela 7, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67503170
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPoligrafijos paslaugos

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6192
Parodytas paieškos rezultatuose : 16509
Žiūrėti kataloge : Poligrafijos paslaugos


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Turies!, įmonių steigimas
Turies!, įmonių steigimasMobilūs atrakcionai Jūsų renginiui – virvių trasa, vertikalaus laipiojimo trasos, didelio formato stalo futbolo versija. Taip pat siūlėme mobilias scenas ir kitas konstrukcijas. Renginio formatas: vieši ir įmonių renginiai, parodos, reklaminiai renginiai.
Bēnes Ozoli, grindų dangos
Bēnes Ozoli, grindų dangosĮmonė Bēnes Ozoli - parketo gamintojus galite surasti Dobelsko rajone, Benėje. Parketo gamyba ir pardavimas. Parketo lentos.
Jerevan, viešbutis
Jerevan, viešbutisMūsų paslaugoms trijų žvaigždučių 24 vietų viešbutis Jerevan. Modernų viešbutį, įsikūrusį netoli miesto, supa įstabaus grožio miškai, nepakartojama gamta.
ALAUŠYNĖ , svečių namai
ALAUŠYNĖ , svečių namai3-jų, 4-ių vietų numeriuose su sanmazgais, dušais. Alaušynėje veikia kavinės ABU filialas, kuriame visada galima skaniai pavalgyti ar užsakyti šventinį stalą progai.
Skaistkrasti, pirtis
Skaistkrasti, pirtisSvečių namai Tinuzi. Nemokamas WiFi. Pirtis ir kubilas. Kai kuriuose numeriuose yra visiškai įrengtos virtuvėlės, plokščiaekraniai televizoriai su palydovine televizija ir DVD. Jojimo žirgai ir žūklės.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
Ireneta, vestuvinis salonas
Ireneta, vestuvinis salonasSalonas Ireneta jums siūlo vestuvines ir vakarines sukneles, apie 250 įvairių modelių. Priedai, visos spalvų variacijos nuo baltos iki šampaninės spalvos. Prekyba, nuoma.
Dekogrīdas, SIA
Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
Svētku mode, siuvimo salonas
Svētku mode, siuvimo salonasŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Visi banneri