Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Jaunlaicenes pasta nodaļa

Dārziņi, Jaunlaicene, Jaunlaicenes pagasts, Alūksnes novads, Latvija, LV-4336
(+371) 64342740
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPaštas

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6089
Parodytas paieškos rezultatuose : 35026
Žiūrėti kataloge : Paštas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Leibuk, IK
Leibuk, IKVisų rūšių verslo apskaitos paslaugos Konsultacijos pradedant verslą, pasirenkant tinkamiausią verslo formą, pasirenkant mokesčių režimą. „Leibuk“ teikia visapusiškas paslaugas, pradedant verslo plano rengimu, įmonės formavimu, apskaitos tvarkymu ir ekonomine analize įmonėms.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAPagrindinės įmonės veiklos kryptys – nuotekų biologinio valymo įrenginių projektavimas, tiekimas ir montavimas, medinių pavėsinių ir sodo namelių tiekimas ir įrengimas, inžinerinių komunikacijų statyba.
Improvement, SIA
Improvement, SIAKraštovaizdžio sutvarkymas. Trinkelių klojimo ir klojimo paslaugos. Birių krovinių (žvyras, smėlis, dolomito skalda, juodžemis) pristatymas. Traktorių paslaugos. Žemės darbai Kelių tiesimas.
Rubīni, apartamentai
Rubīni, apartamentai Rubini yra graži ir jauki vieta svečiams iš Ventspilio. Kambariai puikiai įrengti kaip atskiri 2-3 kambariai
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Patalpos banketams ir iškilmėms. Sporto renginių organizavimas
Madaras, poilsio namai
Madaras, poilsio namaiPoilsio vieta įsikurusi anr vaizdingo Usmas ežero kranto. Namas poilsiui su trim miegamaisiais. Dviejuose po dvi lovas, trečiame keturios. Židinio patalpa ir virtuvė.
Birzgaļi Z/S, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība
Birzgaļi Z/S,  lauksaimniecības tehnikas tirdzniecībaNauji ir naudoti traktoriai iš Japonijos. Priekabos, plūgai, akėčios, traktorių techninė priežiūra ir garantinis remontas MITSUBISHI, FOTON, KUBOTA, ISEKI, MURATORO, YANMAR
Rozā sapnis, karnavalo ir vakarinių suknelių nuoma, internetinė parduotuvė
Rozā sapnis, karnavalo ir vakarinių suknelių nuoma, internetinė parduotuvėRožinė svajonė. Karnavalinės ir vakarinės suknelės, nuoma ir aksesuarai.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glamping
Nomadic Homes glempings Tipi village, glampingTIPI VILLAGE - unikali poilsio vieta su plačia teritorija, kurioje galėsite atrasti naujų jausmų nakvodami mūsų „Tipi“ palapinėse, susilieti su gamta, mėgautis tyla ir ramybe toli nuo miesto, pamatyti elnių ir stirnų bandas, paplaukioti šalia esančiuose vandenyse , leistis į žygius miško takais, šaudyti iš lanko, mėgautis natūraliu kraštovaizdžio grožiu ir patirti nepamirštamų kaimo nuotykių.
Visi banneri