Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Anšpēteri, kavinė

Brīvības gatve 283, Rīga, Latvija, LV-1006
(+371) 67545260
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiKavinės

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 7686
Parodytas paieškos rezultatuose : 36369
Žiūrėti kataloge : Kavinės


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Eiropas reģionālais tūrisma institūts
Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTurizmo naujienų portalas Eiropa.lv, E-katalogas, seminarai, mokymai, konsultacijos, rezultatus-naujienos, CV on-line.
Azarkrosti, svečių namai
Azarkrosti, svečių namaiAzarkrosti yra ant vaizdingo Adamovas ežero kranto. Svečių namai - pirtis. Pirmame aukšte yra pokylių salė su židiniu 30 žmonių.
Krauklīši, svečių namai
Krauklīši, svečių namaiKraukliši - tai modernus rąstinis namas su terasa ant dirbtinio tvenkinio kranto. Svečių namai turi TVSAT, karaoke, barą, virtuvę, židinį, erdvias patalpas šokiams ir banketams.
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIASiūlai, kojinių siūlai, vilnos siūlai, alpakos siūlai, angoros siūlai, mohair siūlai, merino siūlai, medvilnės siūlai, makramės siūlai, Turkijos siūlai, margi siūlai, savaiminio rašto siūlai, akrilo siūlai, siūlai vaikams. Mezgimo priedai.
Debesu bļoda, svečių namai
Debesu bļoda, svečių namaiDebesu bļoda Ogres gale kviečia švęsti šventes, siūlo nakvynę, banketų salę, sauną, pradedant nuo lapkričio ir SPA vonią, sporto aikštelę
Kunči, svečių namai
Kunči, svečių namaiSvečių namai Kunči. Jūsų poilsiui ir pramogoms siūlome salę su židiniu (45 asm.), su pirtimi šildoma malkomis,
DEVI, šildymo technika
DEVI, šildymo technikaDEVI - vienintelė elektros pramonės išteklių įmonė, kuri gamina ir tobulina kompleksines sistemas elektrinio šildymo kabelių ir termostatų.
latvaslini, parduotuvė
latvaslini, parduotuvėĮmonė SIA "LatvAS" yra prekės ženklo Latvaslini lininio audinio ir avies vilnos gaminio gamintoja. Latvaslini – tai prekės ženklas ir žodžių junginys, sukurtas iš įmonės pavadinimo latvas ir lini, teikiantis pirmenybę namų tekstilei iš lininio audinio. Visi Latvaslini prekės ženklo gaminiai pagaminti Latvijoje.
Terion, veterinarijos klinika
Terion, veterinarijos klinikaVeterinarinė terapija (kainos yra labai priimtinos), tyrimas, šuniukų skiepijimas, kompleksinis vakcinavimas šunims ir katėms.
Visi banneri